gospa buba Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 a pa to je divno sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Żalio mi se ortak da se na osnovu kataloga zaleteo na "obični", a kaže tamo samo čokoladni... ... Shiit has hit the fan...
renne Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ima i jedan i drugi, i veliki i mali, pa valja pripaziti
maheem Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Je l ima u lindi feferona koji nisu pola metra dužine? Katastrofalna ponuda feferona u marketima. Danas uzeo teglicu Zdravo jer su jedini lepih dimenzija al su krš, imaju suvu opnu spolja. Mama's ajvar ne nalazim po rafovima :( Btw pljuvanje po Zdravo proizvodima, pre dve godine im je sve bilo fenomenalno a sad je sve krš a skuplje za 100rsd od ostalih proizvođača. Kiseli krastavci su mekani do nejestivosti.
beyoncé Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 mi smo se kolektivno navukli na pečene feferone moć prirude Spoiler tope se, taman jedna za jedan zalogaj
maheem Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 hour ago, beyoncé said: mi smo se kolektivno navukli na pečene feferone moć prirude Hide contents tope se, taman jedna za jedan zalogaj Pa ti onda celu teglu pojedeš uz obrok?! Nećkao sam se oko tih al daću im šansu.
ordi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 dobre su one lindine rustik kajzerice iz pekare, ni posle dan ne gube na svežini. dođe mi da odem sad i nakupujem za pet dana.
Frank Pembleton Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Meni da je Lidl blize, ja bih nastradao od te njihove pekare...
Recommended Posts