halloween Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Neki malac zamalo se nije šlogirao kad je na traci video moje sladolede na štapić. Kme, kme, ali mu je majka bila neumoljiva- ima kući celu kutiju. Da ste videli to fiksiranje pogledom, zelena lampica, a onda ubeđivanje da hoće "baš na štapić".
renne Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 U lindi će biti baš veliki izbor kvazi lego kockica, pa kome treba za klince ili sebe neka obrati pozornost
gospa buba Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 jel taj lego pasuje na original?sent from bubamoto
gospa buba Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 a pa to je fino i kolko ima smisla, u smislu cijene?sent from bubamoto
renne Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) Jeftinije je poprilično, sad da li ima smisla, valjda ima, malo sam izašao iz materije Video sam i klasične puzzle kod njih dobrog kvaliteta od tisuću komada za 399 dinara, što je smešna cena evo primer kockica Edited November 25, 2019 by renne slika
gospa buba Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 meni treba da se pojave velike kutije fejka u samo jednoj boji sent from bubamoto
renne Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 29 minutes ago, gospa buba said: meni treba da se pojave velike kutije fejka u samo jednoj boji sent from bubamoto e to kod braće kineza na aliju
Valk Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Ubiće me ove blagdanske cijene slatkiša. Pune fioke, pune guzice, a sve bre lepo! Inače sam odvela sina da kupimo neke igračke, nije ništa hteo, baš me briga.
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 24 minutes ago, Valkyrie said: odvela sina da kupimo neke igračke, nije ništa hteo, baš me briga. gospodin čovek
Zli Gli Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ja se navukao na slatkise i svasta iz Lidla, ne gledam cene uopste nego samo grabim. A rekao sam da cu se ubuduce zdravo hraniti, jebo mi pas mater.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jumanji Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ahhh opstepoznat osecaj krivice :( Znas li ti Zli gde se nalazi u radnji taj famozni panetone? Pretpostavljam kod ovih praznicnih slatkisa, ali u mom ga nema :(
Zli Gli Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ici cu danas posle posla pa cu potraziti, iskreno ne znam sta je to ali cenim da je u delu za fensi skupe slatkiseSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
gospa buba Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 kolko uopshte koshta panetone kod nas? u bugarskoj lindi je bio reda 10 leva = 5 evra, onaj zuti veliki. jesam pogreshila shto me mrzelo da nosim?sent from bubamoto
Recommended Posts