Valk Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Jel ima Miele program za otkuvavanje ili to ne koriste u Evropama? Samo još ovo da pitam i ostavljam vas na miru: da li da pred kraj otklopim i uključim ventilator na rerni na jedno 5-6 min, da se pecne fino odozgo? Ja to tako praktikujem, volim, al da ne pokvarim nešto s rebrima..?
maheem Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 1 hour ago, Valkyrie said: Jel ima Miele program za otkuvavanje ili to ne koriste u Evropama? Samo još ovo da pitam i ostavljam vas na miru: da li da pred kraj otklopim i uključim ventilator na rerni na jedno 5-6 min, da se pecne fino odozgo? Ja to tako praktikujem, volim, al da ne pokvarim nešto s rebrima..? to uradi jedino ako ih dobrano premažeš mit barbecue sauce odozgo
Jumanji Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 što? volim ja da se družim sa sirotiljom, posle sve na otkuvavanje i voila nije loše da se uviju u foliju i tako peku 2/3 vremena. poslednjih 30 min se izvade i premažu bbq/med/soja šećer Bas tako mljaaac [emoji846][emoji846]Sad sam gladna :( gde sam usla cc
*edited by mod Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Odlicna su ta rebra, ja sam ih uzeo pre par meseci, nasekao luka, dodao malo maslinovog ulja i belog luka i pekao na papiru u metalu. sat vremena jedna strana, okrenuo i jos nekih pola sata sa druge strane. @KuMS ovde samo jos ti nisi pravio ova rebra izgleda?
Frank Pembleton Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Odlicna su ta rebra, ja sam ih uzeo pre par meseci, nasekao luka, dodao malo maslinovog ulja i belog luka i pekao na papiru u metalu. sat vremena jedna strana, okrenuo i jos nekih pola sata sa druge strane. @KuMS ovde samo jos ti nisi pravio ova rebra izgleda? [emoji3] Nisam ni ja...Al planiram... ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Nisam ni ja Lindlova rebra probala [emoji846] ali cesto ih kod mog mesara kupim, natur, obavezno da prenoce u nekom pacu ili utraljani dobro zacinima, sutradan se peku na slaboj T i do 2, 5 sata, plus pola sata jos otkriveni, a premazani necim sto sadrzi secere vec ste nabrajali, moze i kecap.To se raspada, topi, to trazi jos.
Jumanji Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Kupila danas rebra, probacemo za vikend, a da pohvalim ove medenjake koji su u ponudi jos od prosle nedelje, ekstra su. Mada imaju mnogo razlicitih, mislim bar su pakovanja razlicita
Zli Gli Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Ja slucajno uzeo onaj neki keks Grandino, sa nekim crvenim vocem, malina ili sta vec... prejak, to je to, nema dalje.
Zli Gli Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 19 minutes ago, Milošica said: Kako slučajno? Ma nisam se dobro izrazio, trazio nesto slatko a suvo i svidelo mi se kako izgleda, izabrao taj u moru keksova i ispostavio se kao pun pogodak, sabija koliko je dobar. Sad cu da probam i ostale ukuse, verujem da su svi vrh.
El Guapo Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Bacih danas pogled, ima fruktozno glukozni sirup, u prevodu, loošoo.
Recommended Posts