Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Jel ima Miele program za otkuvavanje ili to ne koriste u Evropama? 

Samo još ovo da pitam i ostavljam vas na miru: da li da pred kraj otklopim i uključim ventilator na rerni na jedno 5-6 min, da se pecne fino odozgo? Ja to tako praktikujem, volim, al da ne pokvarim nešto s rebrima..? 

Posted
1 hour ago, Valkyrie said:

Jel ima Miele program za otkuvavanje ili to ne koriste u Evropama? 

Samo još ovo da pitam i ostavljam vas na miru: da li da pred kraj otklopim i uključim ventilator na rerni na jedno 5-6 min, da se pecne fino odozgo? Ja to tako praktikujem, volim, al da ne pokvarim nešto s rebrima..? 

to uradi jedino ako ih dobrano premažeš mit barbecue sauce odozgo

Posted
što? volim ja da se družim sa sirotiljom, posle sve na otkuvavanje i voila

nije loše da se uviju u foliju i tako peku 2/3 vremena. poslednjih 30 min se izvade i premažu bbq/med/soja šećer

Bas tako mljaaac [emoji846][emoji846]

Sad sam gladna :(

gde sam usla cc

Posted

Odlicna su ta rebra, ja sam ih uzeo pre par meseci, nasekao luka, dodao malo maslinovog ulja i belog luka i pekao na papiru u metalu. sat vremena jedna strana, okrenuo i jos nekih pola sata sa druge strane.

@KuMS ovde samo jos ti nisi pravio ova rebra izgleda? :D 

Posted
Odlicna su ta rebra, ja sam ih uzeo pre par meseci, nasekao luka, dodao malo maslinovog ulja i belog luka i pekao na papiru u metalu. sat vremena jedna strana, okrenuo i jos nekih pola sata sa druge strane.

@KuMS ovde samo jos ti nisi pravio ova rebra izgleda? [emoji3] 
Nisam ni ja...
Al planiram...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Nisam ni ja Lindlova rebra probala [emoji846] ali cesto ih kod mog mesara kupim, natur, obavezno da prenoce u nekom pacu ili utraljani dobro zacinima, sutradan se peku na slaboj T i do 2, 5 sata, plus pola sata jos otkriveni, a premazani necim sto sadrzi secere vec ste nabrajali, moze i kecap.
To se raspada, topi, to trazi jos.

Posted

Kupila danas rebra, probacemo za vikend, a da pohvalim ove medenjake koji su u ponudi jos od prosle nedelje, ekstra su. Mada imaju mnogo razlicitih, mislim bar su pakovanja razlicita smile.png

1cd76d961156491a84518131b0b6e06e.jpgfd19479229b0c3c3e27ab0ea222246ef.jpg

Posted

Ja slucajno uzeo onaj neki keks Grandino, sa nekim crvenim vocem, malina ili sta vec... prejak, to je to, nema dalje.

Posted
19 minutes ago, Milošica said:

Kako slučajno?

Ma nisam se dobro izrazio, trazio nesto slatko a suvo i svidelo mi se kako izgleda, izabrao taj u moru keksova i ispostavio se kao pun pogodak, sabija koliko je dobar. Sad cu da probam i ostale ukuse, verujem da su svi vrh.

Posted

Bacih danas pogled, ima fruktozno glukozni sirup, u prevodu, loošoo.