October 18, 20195 yr Ja kao krenuo sa nekom nazovi zdravom hranom od ove nedelje ali ne mogu da se odviknem od nekog kikiriki puter secera zvanog Peanua ili tako nesto, jebo mi pas mater...
October 20, 20195 yr Ne nalazim jaja iz slobodnog uzgoja u Lidlu na Adi. Je li ovo neka vanredna nestašica ili sezonski faktor, nešto treće? Ovsene pahuljice su im skroz dobre.
November 14, 20195 yr On 19.10.2019. at 16:06, zorglub said: Onaj krem s 24% lešnika je hit, na akciji bio ~280RSD 400gr. Ne znam tačan naziv ali muž mi je postao opasan ovisnik o nekom kremiću iz Lidla. Stvarno jeste dobar. In other news, @renne, kupih danas marinirana svinjska rebra, kilogram. Kako da ih ispečem?
November 14, 20195 yr Pivo zbog šmeka ili je neophodno? Tepsija obična plitka, ne može pekač? (dobila sam fantastičan zemljani sač, da ne pokušavam u tome rebra?) Prelivam li s vremena na vreme rebra?
November 14, 20195 yr Zbog ukusa. Može bilo šta, metal, zemlja, staklo, nebitno.Nema diranja, izvadiš posle sat i po i jedeš
November 14, 20195 yr Ja pravio pre mesec dana, kačio i fotkeLepo je kad se ispeku dodatno premazati sriračom i bbq sosom
November 14, 20195 yr Pa ne mogu tebe da zovem na plebejska rebarca iz Linde Hvala Renne! Krompir živ nasečem unutra ili da prokuvam najpre? Edited November 14, 20195 yr by Valkyrie
November 14, 20195 yr što? volim ja da se družim sa sirotiljom, posle sve na otkuvavanje i voila nije loše da se uviju u foliju i tako peku 2/3 vremena. poslednjih 30 min se izvade i premažu bbq/med/soja šećer