October 14, 20195 yr jel video neko u lidlu rezance od sociva i/ili lebleblije? ako da, kvanto kostano? fala.
October 14, 20195 yr Kupila devojka neko pakovanje od 250 grama paste od leblebije. Ne znam za cenu ali mi se nesto nisi dojmili.
October 17, 20195 yr Jesi li sigurna da je dzem bas? Meni je nesto ostalo u glavi da su u ponudi bili vocni namazi.E, a kad smo kod dzemova od smokava...al to na temi...
October 17, 20195 yr Vocni namaz se pravi od soka, pektina i secera i dosta je zelatinast, zapravo zavisi od proizvodjaca, ali ima jako mali procenat celog voca ili ga nema uopste.
October 17, 20195 yr 2 hours ago, renne said: koja je razlika? Isto kao izmedju slatke i neutralne pavlake.
October 18, 20195 yr 10 hours ago, Jumanji said: Vocni namaz se pravi od soka, pektina i secera i dosta je zelatinast, zapravo zavisi od proizvodjaca, ali ima jako mali procenat celog voca ili ga nema uopste. пише произведено од 65гр воћа тј смокве, на 100гр готовог производа.
October 18, 20195 yr Јес...посебно ми се свиђа што је из Провансе у коју вероватно никад нећу отићи.Pa kad neces onda ni ne moras... Ili bese obrnuto?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk