nisam ja Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 da šaljem ajvar ovim našem gastosima i da živim otoga. ajvar.me
adam Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: To za šilje ni globalizacija nije uspela da ispegla? ... Shiit has hit the fan... jok. ima nekih turskih/arapskih ducana gde se mogu naci na kilo al i to je dobro skupo, otprilike 500din kilo u nasoj kinti. dok ispeces, oljustis i izvadis semenke ne ostane boz zna sta.
aram Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 minute ago, nisam ja said: ajvar.me Welcome to ajvar.me This Web page is parked for FREE, courtesy of GoDaddy.com. This domain is available through GoDaddy Auctions®. Auction ends on 10/12/2019 at 12:29 PM PDT Price: $12.00
adam Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 2 minutes ago, nisam ja said: da šaljem ajvar ovim našem gastosima i da živim otoga. ajvar.me ajvar ima. prodaju braca turci makedonski ajver, cak je i cena pristupacna. sasvim pristojan. al kad mi se jedu lucene paprike il recimo pohovane tu je klanje.
aram Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 ajvar nađem, ima trenutno u Düss neki Dim's makedonski, odličan, paprika šilja isto sve više ima, ali babura za punjenje nikako
aram Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Just now, nisam ja said: znači pečene, očišćene i smrznute. to. pa samo da rknem bluk i ulje na to i da pevam
adam Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 minute ago, aram said: ajvar nađem, ima trenutno u Düss neki Dim's makedonski, odličan, paprika šilja isto sve više ima, ali babura za punjenje nikako ovde ima babura za punjenje kod brace turaka. i to one fine, zute, ne predebele, taman. kolju, naravno al to se da nekako izdrzati jer ne punim samo paprike. uvek pravim sarenu dolmu - paprike, paradajz, luk, tikvica, patlidzan pa sve u rernu na tiho. @nisam ja- e, to bi vec moglo.
Bujodrag Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 23 hours ago, Tvrdica said: Дани Италије...сушени парадајз чиста десетка! Koji? Imaš li sliku) Ja jeo neki iz odatle, jedva 5
Bujodrag Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 2014/2015. živimo moja bivša i ja na početku Altine, skoro strogi centar, može se reći I tu pored njene zgrade bio neki Aman (čest usklik u sevdalinkama) I kupujemo tu redovno onaj sušeni paradajz mislim Amfisa. I jednog dana nema ga. I pitamo prodavca Ima li s. paradajza, hoćete li ga naručivati opet? A on siroče odgovara: Ne znam, to ste samo vas dvoje kupovali.
InvisibleLight Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 9 hours ago, Tvrdica said: Шта чекаш кад си је купила ти пробај па нам јави. Ima neki cudan miris i ukus, ne intenzivan al Jescu je proprzenu, u kajgani mimo toga jok
morgana Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 kakvo je zamrznuto voce u lidlu, je li vodenasto?
Далибор Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Maline, jagode, višnje... ništa lošije od Frikoma, meni čak i bolje
Tvrdica Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 hour ago, Bujodrag said: Koji? Imaš li sliku) Ja jeo neki iz odatle, jedva 5 Немам слику, има у најновијем каталогу али не може да се скине.То је у тамноплавој кесици 100гр али без уља само сув парадајз. Ја га мало одвадила и потопила у мас.уље додала орегано и неке травчице и сад нека се мало одмори па да га натенане таманим, уз тврди козји сир.
Recommended Posts