Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jumanji said:

Ja jutros odbacio gospođu na posao, i kao što ponekad radim, krenem po bavarske perece i svež hleb do lidla... Samo sam okrenuo auto kad sam prišao parkingu, nije moglo ni da se skrene na parking od gužve...

8:05...

Pomisli da je ko zna šta, dođem kući otvorim letak, a one, ništa naročito iz mog ugla... Šta je to tako jeftino da se u 8 sati stvori pakao?

Posted
43 minutes ago, banatjanin said:

@aram

A nikako da ukapiram artičoke, a osećam da nešto propuštam. Kojekakve iz tegli i konzervi što sam jeo bile bezveze, turšija.

momak jeo u shpaniji sad pre nekoliko, kaze da su bash shtogod. a da su iz tegle bezveze.

Posted
Ja jutros odbacio gospođu na posao, i kao što ponekad radim, krenem po bavarske perece i svež hleb do lidla... Samo sam okrenuo auto kad sam prišao parkingu, nije moglo ni da se skrene na parking od gužve...

Pomisli da je ko zna šta, dođem kući otvorim letak, a one, ništa naročito iz mog ugla... Šta je to tako jeftino da se u 8 sati stvori pakao?
Pilitji
Posted

pa kakvi su majketi pilici???

problem sa lindom i srbima je shto srbi zapravo zele poznate stvari za dz, plazmu nutelu bananu i pile, ne neke nepoznate brendove ili ne daj boze zamene, pa ne znam da su koliko jeftinije.

Posted
1 hour ago, banatjanin said:

@aram

A nikako da ukapiram artičoke, a osećam da nešto propuštam. 

Art&choke

Tako I kaliboj nemere savremenu da svari. 

Posted
Pa rodjendanska ponuda.
Aaaaa vec, pa lepo, znaci nece moci da se udje nekoliko dana, mehh..

Jos se poklopilo sa penzijama, ako, ako nek uzivaju...samo koja je cena tih pilica i razlika u odnosu na druga mesta, evo ne znam...
Posted

Procitao si sve... ita-rodjendanska ponuda, penzije i pilici, malo li je na ovu skupocu [emoji16]
Posted (edited)
2 hours ago, banatjanin said:

@aram

A nikako da ukapiram artičoke, a osećam da nešto propuštam. Kojekakve iz tegli i konzervi što sam jeo bile bezveze, turšija. 

Jedno dva puta kupio sveže (jednom baš u Lidlu), pritom ne znam jesam li uopšte dobre pazario, čistio, kuvao, bacao sve one ljuske i opet ništa. Sisam ona perca i ništa ne kapiram :(

Probaj picu s tim da napraviš. Vrhunska stvar.

pizzasarticokama.png

Edited by Anonymous
Posted
9 hours ago, gospa buba said:

momak jeo u shpaniji sad pre nekoliko, kaze da su bash shtogod. a da su iz tegle bezveze.

pa znam, to mi mnogi kažu, samo meni nikako da se otvore vrata percepcije

na pici sam jeo opet iz konzerve. čuo sam  (i video, jeo) par puta kako oriđiđi kaprićoza navodno ide sa artičokama, međutim, nisam siguran da to ima smisla

Posted

Ja sam isto samo jednom kušao iz tegle, marinirane. Slovenačke ako je ne varam. Vrlo, vrlo kratka saradnja je to bila. 

Posted

jeo neko sunku iz te talijanske ponude, pakovano kao komad od 1kg? kupila juce, posle vidim pise susena na vazduhu, valjda nije mnogo drugacija od one iz pusnice.

Posted

Ma fali mi još stikeeza da napunim frižider(e). 

Ima neko? 

Posted

@banatjanin Aj ti liepo tamo na žestina topik da razjasniš nešto oko vina Plantaže u CG [emoji6]

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 hour ago, banatjanin said:

pa znam, to mi mnogi kažu, samo meni nikako da se otvore vrata percepcije

na pici sam jeo opet iz konzerve. čuo sam  (i video, jeo) par puta kako oriđiđi kaprićoza navodno ide sa artičokama, međutim, nisam siguran da to ima smisla

Nisam jeo sem na pici, a oriđiđi obožavam