Jump to content

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

Šta se dobija na tim grebalicama ? 

Ja nisam ni znala za to , posle pogledala, sve mi istekle :D

A ni koristi od aplikacije. Sve što je bilo do sada, ič me me zanima :dry:

dobije se neki popust

9 hours ago, tonyk said:

Dobio sam i zbog kroasana samo.
Jedino ako ne očitaš karticu lepo

Bio danas baš, očitao karticu/kod, iskoristio neki popust… imam izveštaj o kupovini u aplikaciji ali nema grebalice. :lolol:

aj prvo @Valkyrie da nacrtam kako izgleda pita...

omašila si frižider, ove pite ima uvek i stalno i nije tamo gde je ta sa sirom i zeljem već je iza - gleda na ona sladolede (skroz levi zid, skroz dole levo u ćošku, dijagonalno od ulaza)

izgleda ovako

pta.jpg

a meni treba preporuka, ako neko ima alternativu, za ovaj fazon već spremne i sitnije seckane slanine 

sn.jpg

ja se od ovoga razvaljujem i često idem u lidl da samo ovo dokupim... samo je problem što je dimljena i ima taj 1 "ton" i onda posle nekog vremena ne mogu baš da je jedem već moram pravim pauzu a ja ne bih da pravim pauzu nego bih tad da presečem sa nekom drugom slaninom

21 minutes ago, Singer said:

aj prvo @Valkyrie da nacrtam kako izgleda pita...

omašila si frižider, ove pite ima uvek i stalno i nije tamo gde je ta sa sirom i zeljem već je iza - gleda na ona sladolede (skroz levi zid, skroz dole levo u ćošku, dijagonalno od ulaza)

izgleda ovako

pta.jpg

a meni treba preporuka, ako neko ima alternativu, za ovaj fazon već spremne i sitnije seckane slanine 

sn.jpg

ja se od ovoga razvaljujem i često idem u lidl da samo ovo dokupim... samo je problem što je dimljena i ima taj 1 "ton" i onda posle nekog vremena ne mogu baš da je jedem već moram pravim pauzu a ja ne bih da pravim pauzu nego bih tad da presečem sa nekom drugom slaninom

Koliko para je ova slaninica? Ja sam kupovala Kras u maxiju, odlično je, ali čini mi se da nisam viđala u poslednje vreme. U stvari, više je bilo kao neko suvo meso.

330 dinara je, ima za dve ture.

Mislim da sam u maxiju video nešto ali nije to - to. U maxiju je kao neka barena slanina ili tako nešto... gledao i ne kupih.

Aha, ok je cena. Bilo je ranije ovo, baš.ću da pogledam. Pakovanje je vakuumirano, kao neka cigla.

@Singer

ja sam uzela one Eridaneus, sir+spanać i posle samo sir razni, isto sve piše kao na toj tvojoj. 

On 7.4.2022. at 18:37, Zverilla said:

I? Kakav je pečeni ratluk?

Not great, not terrible...

On 7.4.2022. at 18:18, Valkyrie said:

Starijem sam bila sipala komovicu u flašicu, gospođa baba je presula u flašu od akva vive i nije mi rekla. Ja u brzini pre šetnje sipam detetu "vode" u flašicu, da ima..... I tako, bolje da stanem sad. 

Samo da ti kažem da je meni stric sa 6,7 meseci umočo neku cuclu u rakiju jer su me boleli zubi koji su valjda počeli da rastu pa sam se drala neutešno. to se sad prepričava kao familijarna zgoda , čiča je bio bekrija a ja ekstremno dobro podnosim  piće  oduvek , napila se nikad ;)

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Aha, ok je cena. Bilo je ranije ovo, baš.ću da pogledam. Pakovanje je vakuumirano, kao neka cigla.

Pa ne znam koliko je ok cena kada kiila domaće kvalitetne slaine može se uzme i od 900 din. A to je lepo iseckano i mesnato, ne kažem da je loše, ali koliko ima, tipa 150, 200g...

Ljutko, to se kaže “i šta mi fali”??

12 hours ago, Singer said:

nisu sve Lidl radnje isto postavljene tako da ,,levo zid,desno od zvucnika,, nista ne znaci...osim ako ne idete bas u istu radnju..

Odlicni sicevi za bajs, 3 dimenzije - sportski, medium i za guzonje!

Kupio sam pre 2 godine i odlican je (medium), danas uzeo rezervne. 

nisu sve Lidl radnje isto postavljene tako da ,,levo zid,desno od zvucnika,, nista ne znaci...osim ako ne idete bas u istu radnju..

ovo me sad buni, mada sam ušao ukupno samo u dva Linda  u životu, ali u različitim gradovima, i imali su potpuno isti raspored do detalja. mislio sam da je to njihov fazon, da su zato između ostalog insistirali da sami zidaju  svoje prodavnice, umesto da kupuju potojeće zgrade