duda Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Šta se dobija na tim grebalicama ? Ja nisam ni znala za to , posle pogledala, sve mi istekle A ni koristi od aplikacije. Sve što je bilo do sada, ič me me zanima 1
mraki Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 9 hours ago, tonyk said: Dobio sam i zbog kroasana samo. Jedino ako ne očitaš karticu lepo Bio danas baš, očitao karticu/kod, iskoristio neki popust… imam izveštaj o kupovini u aplikaciji ali nema grebalice.
Singer Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 aj prvo @Valkyrie da nacrtam kako izgleda pita... omašila si frižider, ove pite ima uvek i stalno i nije tamo gde je ta sa sirom i zeljem već je iza - gleda na ona sladolede (skroz levi zid, skroz dole levo u ćošku, dijagonalno od ulaza) izgleda ovako a meni treba preporuka, ako neko ima alternativu, za ovaj fazon već spremne i sitnije seckane slanine ja se od ovoga razvaljujem i često idem u lidl da samo ovo dokupim... samo je problem što je dimljena i ima taj 1 "ton" i onda posle nekog vremena ne mogu baš da je jedem već moram pravim pauzu a ja ne bih da pravim pauzu nego bih tad da presečem sa nekom drugom slaninom
Svemir Zeka Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 21 minutes ago, Singer said: aj prvo @Valkyrie da nacrtam kako izgleda pita... omašila si frižider, ove pite ima uvek i stalno i nije tamo gde je ta sa sirom i zeljem već je iza - gleda na ona sladolede (skroz levi zid, skroz dole levo u ćošku, dijagonalno od ulaza) izgleda ovako a meni treba preporuka, ako neko ima alternativu, za ovaj fazon već spremne i sitnije seckane slanine ja se od ovoga razvaljujem i često idem u lidl da samo ovo dokupim... samo je problem što je dimljena i ima taj 1 "ton" i onda posle nekog vremena ne mogu baš da je jedem već moram pravim pauzu a ja ne bih da pravim pauzu nego bih tad da presečem sa nekom drugom slaninom Koliko para je ova slaninica? Ja sam kupovala Kras u maxiju, odlično je, ali čini mi se da nisam viđala u poslednje vreme. U stvari, više je bilo kao neko suvo meso.
Singer Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 330 dinara je, ima za dve ture. Mislim da sam u maxiju video nešto ali nije to - to. U maxiju je kao neka barena slanina ili tako nešto... gledao i ne kupih.
Svemir Zeka Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Aha, ok je cena. Bilo je ranije ovo, baš.ću da pogledam. Pakovanje je vakuumirano, kao neka cigla.
Valk Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 @Singer ja sam uzela one Eridaneus, sir+spanać i posle samo sir razni, isto sve piše kao na toj tvojoj.
Svemir Zeka Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 On 7.4.2022. at 18:37, Zverilla said: I? Kakav je pečeni ratluk? Not great, not terrible... 1
ljuttko Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 On 7.4.2022. at 18:18, Valkyrie said: Starijem sam bila sipala komovicu u flašicu, gospođa baba je presula u flašu od akva vive i nije mi rekla. Ja u brzini pre šetnje sipam detetu "vode" u flašicu, da ima..... I tako, bolje da stanem sad. Samo da ti kažem da je meni stric sa 6,7 meseci umočo neku cuclu u rakiju jer su me boleli zubi koji su valjda počeli da rastu pa sam se drala neutešno. to se sad prepričava kao familijarna zgoda , čiča je bio bekrija a ja ekstremno dobro podnosim piće oduvek , napila se nikad
Mil@n Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Aha, ok je cena. Bilo je ranije ovo, baš.ću da pogledam. Pakovanje je vakuumirano, kao neka cigla. Pa ne znam koliko je ok cena kada kiila domaće kvalitetne slaine može se uzme i od 900 din. A to je lepo iseckano i mesnato, ne kažem da je loše, ali koliko ima, tipa 150, 200g...
ivy Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 12 hours ago, Singer said: omašila si frižider, ove pite ima uvek i stalno i nije tamo gde je ta sa sirom i zeljem već je iza - gleda na ona sladolede (skroz levi zid, skroz dole levo u ćošku, dijagonalno od ulaza) nisu sve Lidl radnje isto postavljene tako da ,,levo zid,desno od zvucnika,, nista ne znaci...osim ako ne idete bas u istu radnju..
Ratamahatta Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Odlicni sicevi za bajs, 3 dimenzije - sportski, medium i za guzonje! Kupio sam pre 2 godine i odlican je (medium), danas uzeo rezervne.
levi Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 nisu sve Lidl radnje isto postavljene tako da ,,levo zid,desno od zvucnika,, nista ne znaci...osim ako ne idete bas u istu radnju.. ovo me sad buni, mada sam ušao ukupno samo u dva Linda u životu, ali u različitim gradovima, i imali su potpuno isti raspored do detalja. mislio sam da je to njihov fazon, da su zato između ostalog insistirali da sami zidaju svoje prodavnice, umesto da kupuju potojeće zgrade 1
Recommended Posts