SDSG Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Cacani imaju sljive, a od sljive se pravi rakija tako da Cacak pobedio
Marathonman Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Čačanska privreda je ustrojena po kineskom principu, uglavnom se u velikim serijama proizvodi plastični sitnež poput kašičica za espreso i na poso dolaze ćerajući biciklo. Još od kasnih osamdesetih su se proslavili u još jednoj alternativnoj delatnosti. Iz Atenice je poniklo mnoštvo vrsnih unutrašnjih dekoratera tuđih stanova i kuća po Italiji.
SDSG Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 (edited) A inace ovo CacakvsUzice je interesovalo mnoge strane sile pa su masoni zajedno sa cionistima napravili eksperiment zvan Kosjeric, ali se eksperiment oteo kontroli. A da Cacak ima Boska Edited April 29, 2019 by SDSG
Marathonman Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 21 minutes ago, SDSG said: A da Cacak ima Boska A Užice Aleksiju...
nisam ja Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Jel su u ušce turili kružni tok pa nisu znali da ga koriste? Neko reče Kosjerić, a šta ćemo s Požegom? Eno je halovinka nafalila negde onoliko.
Ras Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Pozega je vazda u magli, pitam se da li uopste postoji ta varos i da li je neko zaista video? Ima li Lepa Brena pesmu o Uzicu?
SDSG Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 7 minutes ago, nisam ja said: Jel su u ušce turili kružni tok pa nisu znali da ga koriste? Neko reče Kosjerić, a šta ćemo s Požegom? Eno je halovinka nafalila negde onoliko. Jel znas kako je nastala Pozega?
Filozof manijak Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 offtopic mode on: Vrlo zanimljiva fenomenološka diskusija za nas, poreklom iz istočne Srbije. Molim vas, samo nastavite offtopic mode off
Marathonman Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Jebo kružne tokove... U Čačku je češća pojava loptasta munja, nego serviser liftova.
nisam ja Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 51 minutes ago, SDSG said: Jel znas kako je nastala Pozega? Ljudi se gubili na onoj petlji pa otvorili sendvičaru?
SDSG Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Tako nekako,Obrenovicu izgleda bilo dosadno poslao coveka ovaj zabo kolac gde je mislio da je lepo vezao kanap iscrtao krug i reko to je to sto se tice zanimljivosti za Pozegu i dan danas se okupljaju oko tog mesta a zovu ga pazi sad okrugli trg Eto to je najzabavnije sto neko iz Pozege moze da kaze A da posle rata se bunile komsije jer i oni imaju Pozegu, pa Uzicani videli priliku da pridju civilizaciji (Cacku) pa postala Uzicka Pozega,hteli da je nazovu Cacanska Pozega ali zvucalo ko sorta sljive pa Uzicani pobedili.
hazard Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 12 hours ago, noskich said: Ne, nego sad stvarno ozbiljno, ne pada mi na pamet ama nijedna kultna stvar u vezi Cacka. Bora Čorba, Velja Ilić i Bagerista Džo? Malo li je? E da i Željko Obradović.
Recommended Posts