Apollo Creed Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Jedno naselje dobiće ime po Bori Đorđeviću Grad Čačak će se 12. maja zahvaliti svom slavnom sugrađaninu i novo naselje nazvati njegovim imenom. Gradska uprava odlučila da se muzičaru oduži za sve što je uradio za rodno mesto
Tresko Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 1 hour ago, Host said: Nisam citao dalje Šta ti imaš protiv Čačka? Da nisi iz Užca?
Spirit Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 (edited) Taj rivalitet zapravo nikad nije ni postojao iz prostog razloga sto Čačani ni u čemu ne zavide Užičanima. Uostalom, stara narodna izreka kaže šta blenes ko tele u šarena vrata Užičanin u čačanski Merkator Ovo za Boro Čorbom naselje je fejk njuz Edited April 26, 2019 by Spirit
JozoMujica Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 29 minutes ago, ToniAdams said: Šta je bolje, realno? Užice, normalno.
sigurnost Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 ja sam devedesetih bio u vojsci u cacku. tada je, realno, cacak bio las vegas za uzice, kraljevo, milanovac i kragujevac zajedno. sada ne znam kakva je situacija.
hazard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Užice je uz Novu Varoš jak kandidat za titulu ,,najružniji grad na najlepšem mestu", hvala socrealizmu i pratećoj tranziciji
morgana Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 (edited) Ako je u Uzicu nesto ruzno, to su onda one silne privatne kuce, a ne socrealisticki objekti. Ali i ja sam team Uzice, odande su mi bliska drugarica i uzicka lepinja, a volim obje. Edited April 26, 2019 by morgana
ToniAdams Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Jbg iz Čačka je Veljo seljo a iz Užica Aleksija. Ja i tako gledam to
Aleksija Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 (edited) 26 minutes ago, hazard said: Užice je uz Novu Varoš jak kandidat za titulu ,,najružniji grad na najlepšem mestu", hvala socrealizmu i pratećoj tranziciji trenutno su i nova varos i uzice lepsi od beograda 16 minutes ago, ToniAdams said: Jbg iz Čačka je Veljo seljo a iz Užica Aleksija. Ja i tako gledam to a i dobar je ovaj team uzice na forumu. nego ljudi, da li samo ja imam utisak da nam je zemlja generalno, ukljcujuci i prestonicu, prljavija nego devedesitih? Edited April 26, 2019 by Aleksija
hazard Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Inače zanima me, ne znam, da li je Čačak nešto naročito (kao npr., Valjevo) pošto je Užice naravno ? Ili nema distinkcije po tom osnovu
Spirit Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 5 minutes ago, hazard said: Inače zanima me, ne znam, da li je Čačak nešto naročito (kao npr., Valjevo) pošto je Užice naravno ? Ili nema distinkcije po tom osnovu Nije. Ništa više ni manje od drugih gradova. A i mit o četničkom kraju je samo to - mit. To se pre može pripisati selima i krajevima u okolini, ka Ravnoj Gori. Čačak je i u ono vreme bio jak komunistički kraj
Recommended Posts