stoka Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 1 hour ago, msv said: Sutra kod Midžeta Vesna Pešić, za 19. rođendan 5. oktobra. Mogla bi i Olja da je pozove ...
Milosh76 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 I da je slusamo kako prica istu pricu kao i poslednjih 30 godina Bolje da zove nekog iz VREMENA jer im je danas 1500ti broj ili tako nekog. VP je davno postala dosadna i nezanimljiva
napadaj Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Prvi put ih gledam otkako idu u TV formatu, baš su popizdeli.
msv Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) Milan Antonijević se našalio sa lažnom Desankom Maksimović na tviteru kako voli njene knjige i sl. Onda su ga ovi pajaci prozivali u emisiji, kao da je mislio da je Desanka živa. Sutradan ih je zapljusnula gomila negativnih komentara. Danas optužuju sve koji bilo šta kažu o njihovoj nadobudnosti, naivnosti i neduhovitosti da rade za Vučića. Blago nama. Edited December 10, 2019 by msv
Frank Pembleton Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Ma meni je najjace kako kad su nagazili Antonijevica krenuo Igor Juric da ih proziva
msv Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) Naravno da će naprednjacima i satelitu Juriću ova dvojica biti korisni idioti za njihovu propagandu, ali to ne znači da mora da im se drži strana po svaku cenu. Ja ću prvi da "branim" Darka kad mu botovi spočitavaju što je našao novu devojku nedugo nakon ženine smrti, to je privatna stvar, ali emisije su podložne kritici kao i sve druge. Edited December 10, 2019 by msv
Frank Pembleton Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 6 minutes ago, msv said: Naravno da će naprednjacima i satelitu Juriću ova dvojica biti korisni idioti za njihovu propagandu, ali to ne znači da mora da im se drži strana po svaku cenu. Ja ću prvi da "branim" Darka kad mu botovi spočitavaju što je našao novu devojku nedugo nakon ženine smrti, to je privatna stvar, ali emisije su podložne kritici kao i sve druge. Ma nisam ja ljubitelj tog humora svakako....
levi Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 i baš danas ih svi živi gledaju prvi put u tv formatu, kakva slučajnost
Frank Pembleton Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 1 minute ago, levi said: i baš danas ih svi živi gledaju prvi put u tv formatu, kakva slučajnost Ko kaze da ih svi zivi gledaju bas danas?
levi Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Just now, Frank Pembleton said: Ko kaze da ih svi zivi gledaju bas danas? pa tako je počelo par postova iznad rekao bih da je to default narativ kod ovih kontrabotova koji ih danas pljuju, ali uz ogradu ja to to inače ne gledam, kao da je u pitanju Zadruga
Frank Pembleton Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Pa on je rekao da ih on prvi put gleda , nemoj sad da mistifikujes, bar ne ovde...
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 58 minutes ago, msv said: . Danas optužuju sve koji bilo šta kažu o njihovoj nadobudnosti, naivnosti i neduhovitosti da rade za Vučića sujetni su do neba i nazad kao i svaki od tih selebriti komedijaša
stoka Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) Dare ima pretpostavke da bude dobar komičar jer je u osnovi depresivan ... Svi genijalni svetski komičari su privatno bili depresivno neurotični, nekad i psihotični ... Mare je bolji kada sam vodi emisiju, a kada je u paru, onda samo povlađuje Daretu, ma šta ovaj rekao, a to malo smeta ... Iskreno, nakon svih ovih opterećujućih jutarnjih programa po radio i tv stanicama, uželeo sam se jutarnjih programa gde će samo da mi puštaju dobru muziku i povremeno govoriti temperaturu i ko ostaje bez vode ... Edited December 10, 2019 by stoka
Frank Pembleton Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 A. K. A. 90% radio stanica u nas [emoji3]Rekao čovek "dobru muziku" [emoji41]... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts