August 18, 20195 yr Rijedak antitalenat pred kamerom, nekako zrači neprijatnošću, da li je trema, izvještačenost, baš mi je problem gledati bilo šta što ona radi pred kamerama.
August 30, 20195 yr Meni je Maja Japundza jos neinteresantnija od Miljkovicke. Da me pitas sta je vodila i da li je imala neki upecatljiv trenutak, nije da ja znam.
August 30, 20195 yr И вама свашта смета. Говорите о водитељкама које су углавном водиле лагани забавни јутарњи или поподневни садржај. Какви црни упечатљиви тренуци, не знам шта ви очекујете у таквим емисијама. Поготово за Мају, Наташа се још и гурала у политичке емисије и није јој ишло.
August 30, 20195 yr Al' što mi je super zabavno. Manje kapiram o kome pričate nego kad slučajno zalutam na Zvezda Partizan topik
September 5, 20195 yr Olja - 15.09. Maja i Natasa - 16.09. + Totalni obrt i Mr Kitchen Ivanovic - 20.09. Ujka - 21.09. Senke - oktobar Zigosani - novembar Ubice - decembar/januar Edited September 5, 20195 yr by DrIlic
September 22, 20195 yr Tanko... Ima dobrih momenata, ali su zatrpani u karikiranju i šmiranju do besvesti.
September 22, 20195 yr 28 minutes ago, Milosh76 said: Kakav je Ujka jel neko gledao? Druga epizoda pocinje u pola 9, pre Utiska. glupost. nivo studentske vežbe
September 22, 20195 yr Author 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: glupost. nivo studentske vežbe ako i to...
September 22, 20195 yr 17 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Кад креће Нова Спорт? Хоће ли то утицати на преносе на Спорт клубу? Od oktobra. Samo će najatraktivnije prenose prebaciti sa SK-a na Novu Sport da bi konkurentska Supernova bila oštećena ako već moraju da imaju SK po starim ugovorima. Za SBB/Total korisnike sve ostaje isto.
October 3, 20195 yr Sutra kod Midžeta Vesna Pešić, za 19. rođendan 5. oktobra. Edited October 3, 20195 yr by msv