kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 ohladio se gospodin od kada je izduvao za drž sekretara u ministarstvu odbrane
DrIlic Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 20 minutes ago, renne said: Maja Nikolić na Nova S od seprembra I kuma joj Nataša, isto sa njom je deo emisije Biće nesto na foru Bg hronike i 150min.
Frank Pembleton Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 Kamere u Grand studiju će se usijati od kvalitetnog sadržaja! ... Shiit has hit the fan...
DrIlic Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Zar nije u vlasništvu UG i onaj studio gde snimaju ZG i druge emisije za Prvu?
Frank Pembleton Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 Zar nije u vlasništvu UG i onaj studio gde snimaju ZG i druge emisije za Prvu?Pa to je grandova produkcija... ... Shiit has hit the fan...
stoka Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 (edited) Meni je uvek bila misterija kako se Maja i Nata nikada nisu pokačile. Najbolje drugarice tokom svoje istorije prijateljstva skoro uvek imaju taj period kada se posvađaju na nož, pa ne pričaju danima, mesecima, pa i godinama, a onda se pomire i opet postanu najbolje drugarice ... Edited August 17, 2019 by stoka
aram Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 On 15.8.2019. at 16:00, DrIlic said: kuma joj Nataša joj ona je sirota definicija za glupost
Frank Pembleton Posted August 17, 2019 Author Posted August 17, 2019 Meni je uvek bila misterija kako se Maja i Nata nikada nisu pokačile. Najbolje drugarice tokom svoje istorije prijateljstva skoro uvek imaju taj period kada se posvađaju na nož, pa ne pričaju danima, mesecima, pa i godinama, a onda se pomire i opet postanu najbolje drugarice ...Misterije univerzuma... ... Shiit has hit the fan...
mraki Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 3 hours ago, aram said: joj ona je sirota definicija za glupost Meni se čini da je Nataša tu jedna od retkih koja dosta radi na sebi. Jeste bila katastrofalna na početku karijere, ali ono što sam u par navrata video zadnjih godina je skroz korektno, solidno vodila razgovor i bila dobro pripremljena.
Spirit Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Nataša je najveća TV plagijatorka ikada. Maska nedelje, Ključ, pa i Gutenberg sve su to formati koje je maznula drugima. Prilepila se kumi pa se prodaje u paketu.
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Meni se čini da je Nataša tu jedna od retkih koja dosta radi na sebi. Jeste bila katastrofalna na početku karijere, ali ono što sam u par navrata video zadnjih godina je skroz korektno, solidno vodila razgovor i bila dobro pripremljena.Na žalost moj utisak je obrnut, što više vreme prolazi to pokazujr koliko je "plitka"... ... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Meni super kad joj je gostovala neka japanka. Ne sećam se o čemu je bilo reči ali bilo je super neprijatno. 🍆🍆🍆
Recommended Posts