February 21, 20205 yr U Među nama jedna od tema bila i Oljina tužba protiv Pinka, pa je Maja razgovarala sa gostima (Čavićem i Šaponjom) o tome. Nataša je mogla da podeli svoje iskustvo o plagiranju Utiska.
February 21, 20205 yr 3 hours ago, msv said: U Među nama jedna od tema bila i Oljina tužba protiv Pinka, pa je Maja razgovarala sa gostima (Čavićem i Šaponjom) o tome. Nataša je mogla da podeli svoje iskustvo o plagiranju Utiska. Aaaa nisam to znala. Da sam znala gledala bih. Pošto sam, kada se to dešavalo sa glupim Natašinim plagijatom utiska, bila debelo na Oljinoj strani. Mislim, budimo realni, Nataša pored Olje može samo kafe da nosi.
February 21, 20205 yr Author Aaaa nisam to znala. Da sam znala gledala bih. Pošto sam, kada se to dešavalo sa glupim Natašinim plagijatom utiska, bila debelo na Oljinoj strani. Mislim, budimo realni, Nataša pored Olje može samo kafe da nosi.Ma naravno ono je bilo sranje... ... Shiit has hit the fan...
February 23, 20205 yr Author Duća Petričić u redakciji, znači biće karikatura ...To "u redakciji" je uslovno, naravno... ... Shiit has hit the fan...
February 24, 20205 yr @msv To su mogli i sa N1 da urade. Opet, gledajući ekipu ne deluje da će se ton portala mnogo razlikovati od N1.
February 24, 20205 yr Author @msv To su mogli i sa N1 da urade. Opet, gledajući ekipu ne deluje da će se ton portala mnogo razlikovati od N1.Pa ovo su ti sastavljali menadžeri i magovi marketinga.Ono gledam tabele ko zna da "privuče masu" pa onda dovlači... ... Shiit has hit the fan...