DrIlic Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Jel ce mozda da menjaju i vizuelni identitet televizije?
msv Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 U Među nama jedna od tema bila i Oljina tužba protiv Pinka, pa je Maja razgovarala sa gostima (Čavićem i Šaponjom) o tome. Nataša je mogla da podeli svoje iskustvo o plagiranju Utiska.
duda Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 3 hours ago, msv said: U Među nama jedna od tema bila i Oljina tužba protiv Pinka, pa je Maja razgovarala sa gostima (Čavićem i Šaponjom) o tome. Nataša je mogla da podeli svoje iskustvo o plagiranju Utiska. Aaaa nisam to znala. Da sam znala gledala bih. Pošto sam, kada se to dešavalo sa glupim Natašinim plagijatom utiska, bila debelo na Oljinoj strani. Mislim, budimo realni, Nataša pored Olje može samo kafe da nosi.
Frank Pembleton Posted February 21, 2020 Author Posted February 21, 2020 Aaaa nisam to znala. Da sam znala gledala bih. Pošto sam, kada se to dešavalo sa glupim Natašinim plagijatom utiska, bila debelo na Oljinoj strani. Mislim, budimo realni, Nataša pored Olje može samo kafe da nosi.Ma naravno ono je bilo sranje... ... Shiit has hit the fan...
vememah Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 9 hours ago, dùda said: Da sam znala gledala bih.
stoka Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Duća Petričić u redakciji, znači biće karikatura ...
Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Author Posted February 23, 2020 Duća Petričić u redakciji, znači biće karikatura ...To "u redakciji" je uslovno, naravno... ... Shiit has hit the fan...
salerokada Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Koja je poenta tog portala pored živog N1?
msv Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Da bude opozicioni infotejnment za one kojima je N1 dosadan.
salerokada Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 @msv To su mogli i sa N1 da urade. Opet, gledajući ekipu ne deluje da će se ton portala mnogo razlikovati od N1.
msv Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Ekipa je šarena - Blic, Kurir, Vice, Noizz, Sputnjik, Talas...
Frank Pembleton Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 @msv To su mogli i sa N1 da urade. Opet, gledajući ekipu ne deluje da će se ton portala mnogo razlikovati od N1.Pa ovo su ti sastavljali menadžeri i magovi marketinga.Ono gledam tabele ko zna da "privuče masu" pa onda dovlači... ... Shiit has hit the fan...
DrIlic Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Sutra besplatno i nova epizoda Ubica na portalu.
Recommended Posts