March 27Mar 27 Author 36 minutes ago, dvb-t manijak said:Ali jeste prilično u pravu.Ko nije išao da radi pijačni barometar ne može da bude novinar.Ko nije bio novinar u dnevnoj redakciji ne može da bude urednik.Ko nije bio urednik u dnevnom informativnom programu teško može da bude direktor.Ko nije proveo smenu u dnevnoj režiji (režiji dnevnog programa) taj nije ni za jedan posao u tehnici na tv. Ali to je odavno napušteno.Vidi, npr ona za početak nije radila "pijačni barometar".Bio sam prisutan kad je histerisala kad su hteli da je pošalju da radi anketu.Obaška što se "pijačni barometar" već godinama ne radi.Georgievu ne bih dao ništa da radi ni na jednoj televiziji.Ali to recimo nije smetalo ovoj dildiki da sa njim razgovara za posao. Edited March 27Mar 27 by Frank Pembleton
March 27Mar 27 Znam da se ne radi više, kako što retko ko uopšte ide na pijacu, ali to je druga tema.Pod tim sam i smatrao upravo to da te pošalju na neki glup teren ili da radiš anketu i slično.Ovi sad sa FPN bi odma' radili neku jaku KZŠ
April 2Apr 2 Do pre par godina, n1 nisam mogao da gledao uopšte, mada realno nisam ni Novu nešto mnogo, ali sam tu gledao Dnevnik.N1 je mnogo napredovao u poslednje vreme i zaista su postali dobra tv, pogotovo od kako je Ćosić otišao. Ovaj Obućina stil mi se ne sviđa. Kaži mi ti šta se desilo, a ja ću, ovako glup, da zaključim neki zaključak. Ne moraš ništa u glavu da mi sipaš.Nisu komentari za Dnevnik.
April 2Apr 2 1 hour ago, dvb-t manijak said:N1 gledam, Nova je sve gora.Nema veze i tako ce se lagano ugasiti kako je krenulo, uprkos najavama da ce "ziveti" jos neko vreme