Frank Pembleton Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Mitrovic koci jer mu se ne svidja da sad telekom daje pare Joksimovicima i svakakvim Kuririma Zar doku/info nisu: Euronews Srb, Kurir TV i onaj vojni ruski?Videćemo... ... Shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 50 minutes ago, msv said: To je Nova.RS, televizija koja je neuspešno pokušavala da dobije nacionalnu frekvenciju pre 7 godina i propala, pa prodata Karićima. u pravu si, to je to jos mi bilo cudno da "ima" nova, a nemaju n1 u ponudi ostaje pitanje zasto i ovo drze, kad nema nikakvog sadrzaja najgori operator ikad i jebali ih nazivi televizija, ne mogu dobaciti dalje od nove, prve...
kud u maglu Simoviću Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 ja da znam kurir(novina) pravi tv koji će da bude na mts sad kakve to veze ima sa joksarom i njegovim kanalima, ne znam
Frank Pembleton Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 ja da znam kurir(novina) pravi tv koji će da bude na mts sad kakve to veze ima sa joksarom i njegovim kanalima, ne znam Pa to ti je ovo gore što piše, dva "paketa" sa po tri kanala... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 nisam 100% da je to joksarinoMa bre Joksara 3 entertaiment a drugi paket docu/info... Shiit has hit the fan...
msv Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 (edited) Daju Ivanoviću 2. termin, ponedeljak u 22h - 4 i po muškarca. Edited January 28, 2020 by msv
msv Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 24 minuta sa Kesićem od 29. februara, subotom od 21h.
duda Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 (edited) Na ovoj televiziji izgleda nemaju nikoga ko ume da uskladi titl sa tekućim sadržajem . Pokušavam da gledam besramnike. Nema šanse, mislim da su spojili titl iz jedne, a ide sasvim druga epizoda . Potpuno negledljivo. A nemaš gde prijaviti. Ed. I slično sranje im nije prvi put. Edited February 11, 2020 by dùda
duda Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 3 minutes ago, nisam ja said: Bar razgovetno govore. O yeah
nisam ja Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 A poznat mi ovaj moe white i onda skontam da je to ćale iz wonder years.
mraki Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 To se redovno dešava sa serijama na kablovskim kanalima, ne kontam što su toliko nemarni. Dobro, možda ne pogreše baš titl, ali epizode često puštaju bez ikakvog reda, preskoče, ili puste istu.
Frank Pembleton Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 To je sve softver...Šefovi, kad su ih direktori pitali : koliko ljudi?Ma sve će to softver... ... Shiit has hit the fan...
slepa živana Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 17 hours ago, dùda said: Potpuno negledljivo. neverovatan fenomen ja gledam kriminalističke priče vikendom. nekad uopšte ne puste titlove i to još nekako gledam, kako sam u mogućnosti... ali kad idu pogrešni titlovi, nema boga. nekako mahinalno mi sklizne pogled dole a u mozgu sitni elektrošokovi. jednom sam prelepila novinu preko pola ekrana da bi mogla da odgledam
Recommended Posts