Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Frank Pembleton said:

O majko mila....
60 minuta....

....shiit has hit the fan.

Je l' su definitivno pozdravili  Georgijeva?

Nešto si spominjao.

A promo im je da se zapitaš kao kod automehaničara: ''Ko ti je ovo radio?''

Posted
5 minutes ago, Ptica trkacica said:

Je l' su definitivno pozdravili  Georgijeva?

Ekipa predvođena Jelenom Obućinom, Goranom Dimitrijevićem i Slobodanom Georgievim, pripremaće Dnevnik od 60 minuta

:dry:

Posted
1 minute ago, mraki said:

Ekipa predvođena Jelenom Obućinom, Goranom Dimitrijevićem i Slobodanom Georgievim, pripremaće Dnevnik od 60 minuta

:dry:

Znači, prodavac magle ostaje. :puke:

21.vek, Vesti od 60 minuta. Grohotom se smijem.

Posted

gdje nova nalazi onolike debile da gostuju u jutarnjem? nije bilo dovoljno sto su doveli vuka velebita, nego su dovukli i gosta spram koga je vuk intelektualna i moralna gromada.

• +1 1
Posted

Odgovara mi novi dizajn nova.rs, deluje bas nekako tabloidnije i "zabavnije". Nadam se da ce privuci ciljanu publiku

Posted
8 minutes ago, morgana said:

gdje nova nalazi onolike debile da gostuju u jutarnjem? nije bilo dovoljno sto su doveli vuka velebita, nego su dovukli i gosta spram koga je vuk intelektualna i moralna gromada.

pa prepisuju od N1, oni ne manjkaju u pozivima za debile, eno jutro Biljana Lukić, a Velebiti i ostali libeci su im skoro pa inventar.

• +1 1
Posted

jasno mi je da nije lako naci xy novih lica ali ono, ako bi mogao makar donji kvalitativni limit da se utvrdi. nekidan su zvali nekog anonimusa da prica o ruskoj politici jer zivi u rusiji. sljedeci su guster, macka i patka iz onog pajtonovskog skeca na temu.

• Haha 3
Posted
53 minutes ago, Ptica trkacica said:

Neće više biti "direktor"?

Okrenuta trobojka podseća na logo Pinkovog dnevnika, možda prevare nekog penzosa :D

Posted
31 minutes ago, msv said:

Neće više biti "direktor"?

Okrenuta trobojka podseća na logo Pinkovog dnevnika, možda prevare nekog penzosa :D

Ne znamo, Frank se ne oglašava.

A jest' malo liči logo.

Ma ko će da im gleda vesti 60 minuta, niko.

Žao mi Obućine i Dimitrijevića. Dobri su u svom poslu, a zabagovali tu sa kretenom/ima.

Posted
31 minutes ago, Ptica trkacica said:

Ne znamo, Frank se ne oglašava.

A jest' malo liči logo.

Ma ko će da im gleda vesti 60 minuta, niko.

Žao mi Obućine i Dimitrijevića. Dobri su u svom poslu, a zabagovali tu sa kretenom/ima.

nisam shvatila, jel ovo znači da se ukida pregled dana?

Posted

Ukida se.
Istekla licenca za Newsmax. Istovremeno i Nova BH ukida Newsmax Dnevnik naziv i vraća Dnevnik bez Newsmax brenda.

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, slepa živana said:

nisam shvatila, jel ovo znači da se ukida pregled dana?

fusion brži.

• +1 1
Posted

21.vek, Vesti od 60 minuta. Grohotom se smijem.

Polako polako....
Naterati ga da zapravo proba da radi nešto je dobar način da ga "nateraju u beg".
A moguće je da su se dogovorili da oni pričaju da on kao nešto radi. A da on ne radi ništa jer onda i ne može da sjebe nešto.
BTW, licenca je bila na 5 godina, jedino ako su ipak uspeli da raskinu ugovor.

....shiit has hit the fan.
  • Hvala 1
Posted

Mogli su za Milijunasa da obezbede jednu telefonsku liniju, siguran sam da ima toga u Bugarskoj, a ne da zovu pomoc preko Vibera, uzasna im je produkcija, ajde sto mi ne cujemo sta ovaj prica, nego ni takmicar ne cuje :isuse: 

• Haha 4