Jumanji Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 U 17h gost Stevan Dojcinovic, verovatno kod Natase i Maje (nisam sigurna sta tada ide)
slepa živana Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 5 minutes ago, Jumanji said: U 17h gost Stevan Dojcinovic, verovatno kod Natase i Maje (nisam sigurna sta tada ide) jeste. od 5 ide ta njihova emisija, među nama... teško gledljivo. mogli su da ga uglave u dan uživo na n1, ako je baš oglavu.
Jumanji Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 A mozda ide posle na N1, vidim da je prva Natasa objavila.
Jumanji Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Bio je vec na N1, mislim ne iz studija njihovog, vec sa posla se ukljucili, cekali ga tamo
Desmond Bojčinski Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 I kao mali i sad dobijam šećer i pritisak od serije koja ide posle dnevnika. Ovaj Kevin je hodajuća depresija
duda Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Kod Ivana ponovo 4 ipo muškarca. To mu je svojevremeno bio najbolji deo šoua. Videćemo sada.
Frank Pembleton Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 Kod Ivana ponovo 4 ipo muškarca. To mu je svojevremeno bio najbolji deo šoua. Videćemo sada.Uhhh ja sam ranije izbegavao da ga gledam i onda jednom kao ajd da vidim, i nabasam na to sa tom ekipom za stolom i uverim se da sam bio u pravu što nisam gledao... ... Shiit has hit the fan...
stoka Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Neće od domaćih više niko da rizikuje gostujući kod njega. Mora da počne više da uvozi goste iz inostranstva i "regiona" ...
Zabalujev Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 14 hours ago, dùda said: Kod Ivana ponovo 4 ipo muškarca. To mu je svojevremeno bio najbolji deo šoua. Videćemo sada. Konačno. Lajk, šer, sabskrajb.
duda Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 22 hours ago, Frank Pembleton said: Uhhh ja sam ranije izbegavao da ga gledam i onda jednom kao ajd da vidim, i nabasam na to sa tom ekipom za stolom i uverim se da sam bio u pravu što nisam gledao... ... Shiit has hit the fan... Pa znaš šta. Ne mislim ni ja da je ta emisija monty python, svakako. Ali jbg, ko god se bavi time da kako-tako potkači ovo zlo od sistema, podržavam.
Frank Pembleton Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 Pa znaš šta. Ne mislim ni ja da je ta emisija monty python, svakako. Ali jbg, ko god se bavi time da kako-tako potkači ovo zlo od sistema, podržavam. Meni su ta četvorica baš kanal, pogotovo onaj ćelavi... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 Ajde i ovde:Večeras u 20h Nebeska Tema... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts