189- Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 On 14.1.2020. at 9:33, teacher said: Astros investigation --> link 1) Hinch i Lunchow suspendovani bez plate jednu godinu --> sat vremena kasnije Crane ih je otpustio obojicu 2) Astrosi su ostali bez pikova 1. i 2. runde 2020 i 2021. 3) Astrosi moraju da plate 5 milki (maksimalna kazna po MLB pravilima) 4) Cora će sačekati istragu o bostonskim lopovima, pa će onda biti Hinchovan 5) niko od igrača, uključujući i Beltrana koji je imenovan u izveštaju kao jedan od organizatora, nije kažnjen Mojih 5c: - Igrači nisu kažnjeni jer MLB nije hteo da se svađa sa MLBPA pre početka pregovora o novom kolektivnom ugovoru - kazna je preblaga. deluje mi smešno da igrači i Cora sami organizuju postavljanje monitora, kamere a da to niko ne zna - kazna je morala da uključi i international signing money, da ga postavi na -10 miliona, pa da onda nemaju pravo da potpišu nikog 2 godine u international draftu - kazna je morala da uključi i oduzimanje (jedine) titule - Beltran je morao da bude kažnjen - ceo analytics team je morao da bude raspušten, jer moja pretpostavka je da su oni to zamesili. takođe, ako se znaju imena trenera i GM-ova, onda bi bilo zgodno znati ko je odgovoran i za postupke analytics teamova. u prevodu, treba jebati mamu nabeđenim nerdovima. - red soksi će biti drastično kažnjeni iako njihov greh nije ni pola ovog što su uradili astrosi
freakns Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 jbt, ovo je prevelika kazna, cak i za njih... cak da su otkrili dodatne prevare, Dusty is just too much
teacher Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 13 minutes ago, freakns said: jbt, ovo je prevelika kazna, cak i za njih... cak da su otkrili dodatne prevare, Dusty is just too much imaće 150 pobeda u regularnoj sezoni
goofs Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Digla se neka kuka i motika protiv Hjustona da su varali jer su koristili tehnologiju tokom meceva. Posto sam vrsni nepoznavalac bejzbola, nemam neki stav o svemu, samo mi je malo smesno jer se u ovom sportu na tehnologiju gleda kao na sotonu, a u onom drugom imas citave IT sektore, milijardu kamera i konstantu radio vezu trenera, analiticara i igraca na terenu.
Miljenko Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 (edited) Tumacili su znakove koje picer dobija, kako bi znali koji pic sledi i verovatnu lokaciju istog. Udaraci su informisani uz pomoc zvucne signalizacije sa njihove klupe (udaranje u kante, ako se dobro secam). Uvedeno je pregledanje snimka, celendzi i u MLB. Po meni odlicna stvar, posto se sprecavaju grube greske. U MLB se koristi analitika dosta, u tekucoj deceniji. Trendovi picera, udaraca, odbrane, do najsitnijih detalja. Houston je jedan od prvih timova koji je to poceo da forsira. Edited February 19, 2020 by Miljenko
Azdaja Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Kao neko ko igra bejzbol i dan danas, na tom nivou kada znaš šta dolazi mnogo je lakše da odreagujes i napraviš rezultat. Dakle razumem bes svih drugih ekipa iz mlb. Ovako sa amaterske tačke gledišta, ko god može da pocepa HR na fastball od 97+mph taj ga je i zaslužio. Ipak ne bih bio u koži Altuveu i ostalima..
mandingo Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 (edited) A tek sledi cesljanje Red Soxa... Isuse. Ne verujem da ce neki igrac biti suspendovan ili da ce oduzimati titule. MLPA je verovatno najjaci sindikat u USA, ne u sportu - uopste. Treneri i GMovi ce leteti, vec jesu u Houstonu i Bostonu ali igrace niko nece dirati. Najveca kazna ce biti zvizdanje na tribinama i dosta igraca ce popiti fastball u telo. edit: btw, kradja signala je apsolutno deo baseballa. Samo bez tehnologije, nego sa 2nd base.... Edited February 19, 2020 by mandingo
Strahan Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Spring trejning prekinut, daj boze da bude bejzbola ove godine
Strahan Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 There’s no baseball, but there’s huge news: Mets ace Noah Syndergaard has a torn UCL and will likely undergo Tommy John surgery. The procedure will keep him out until at earliest April 2021 and likely into the summer months
Miljenko Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 (edited) Nadam se da ce se organizovati do jula. Godina bez MLB meceva i nije godina. Da se podsetimo. Na ovaj dan pre 4 godine: https://www.mlb.com/video/must-c-colon-s-first-home-run-c671207583 Edited May 8, 2020 by Miljenko
Strahan Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 nesto se pominje 4.dzulaj kao opening day, malo usa simbolike. cisto sumnjam ali se nadam da ipak vidimo baseball ove godine
Miljenko Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Izgleda da ce MLB biti jedina liga, gde ce dosta igraca odbiti da igra zbog tekuce epidemije. Fudbaleri recimo ne verujem da mogu da odbiju da igraju, ako nisu direktno ugrozeni. Toliko sam ocekivao start sezone, a sada je pitanje na sta ce to liciti.
Recommended Posts