Strahan Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 due to spasms in back and neck izgleda je zavrsio finale
Miljenko Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 (edited) Veceras odlucujuci mec. Cini se da je momentum na strani Nationalsa, plus su gosti dobili sve meceve do sada. Edited October 30, 2019 by Miljenko
freakns Posted October 31, 2019 Author Posted October 31, 2019 ne znam da li se desilo do sada, ali sam poprilicno siguran da nije, da su gosti dobili sve meceve u WS Scherzer muku mucio, nekako se zadrzao na 2 runa za 5 inninga... Greinke izdominirao 6 inninga i onda ga docekao Rendon na HR i sve se okrenulo... raspad u bullpenu Astrosa, na drugoj stranii Corbin sjajan i to je to... bravo za Nationalse
Miljenko Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Nationalsi su preneli odlicnu formu iz druge polovine sezone u playoff. Neobicna serija. Najpre se cinilo da Washington rutinski uzima, zatim da Astrosi lagano okrecu, a onda se na kraju nije znalo nista.
stoutspectacledbold-head Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Najgrdji mi je taj termin od 1 sahat iza ponoći, " ni tamo ni 'vamo"... Još izgube pa popizdim... Ovako fino, vratim unazad i gledim uživajući jer znam da je pobeda i titula!!! Juče game6, danas 7. Alal im kurac!
Azdaja Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 On 16.10.2019. at 23:48, Azdaja said: Natsi toliko pucaju od hemije (timske) da im dajem ulogu favorita. Ko god prodje u finale s druge strane. Neverovatno koliko samopouzdanja imaju.
stoutspectacledbold-head Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Sreća moja te ne gledah 7. na živo. Grenki demolira, a sa po snage, Maxa jadan pojma nema ni sam kako uspeva da se provlači kroz ininge ( nestvarna količina psihofizičkoga umora na njegovom licu po izlasku iz igre nakon što okonča 5 ining... Ali kako je samo živnuo od 7. ininga pa nadalje! )... Gomes je spektakularan. I kada će jebena nova sezona više!!!
Strahan Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 hmm zanimljive optuzbe na racun astrosa iz '17
teacher Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Ovo sa Astrosima neće izaći na dobro. Sad se pominje i machine learning analiza, veza sa udaračem gde on dobija vibrirajući signal koji je pitch u pitanju. Kamere koje snimaju pitchera i catchera i stream koji se analizira i daje znak udaraču. Leteće glave, kazne će biti užasne. Ne bih se čudio da im uzmu titulu, da ostanu bez pikova ili (još bolnije) international signing money i da ih rebnu sa nekom ludilo finansijskom kaznom. Hinch nema šanse da prođe bez suspenzije, a pitanje je šta će se desiti Cori i Beltranu. Sve u svemu, koji im je kurac to trebalo.
Recommended Posts