ragasto Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 U najgorem slučaju, torenti. Inače, ne mogu da nađem manu za sada. Moglo je da sklizne u grotesku u bolnici ali pravilno su sve dozirali.
Jumanji Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Imam dve na HBO ali trece nigdeOd danas je i treca na HBO OD, pre redovnog prikazovanja u terminu od 21h Brutalna je. Sjajna gluma Ščerbina i Legasova, bff i celog kastinga naravno.
*edited by mod Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Svaka im cast. Tri epizode i u svakoj ti je teskoba iz potpuno drugacijeg razloga. Plus su uspeli da raspadanje vatrogaca ne bude najstrasniji deo epizode. Ako je ikada postojala antibinge serija onda je to ova. bukvalno mi treba 5 dana da se oporavim do sledece.
mustang Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 1 hour ago, *edited by mod said: Ako je ikada postojala antibinge serija onda je to ova. bukvalno mi treba 5 dana da se oporavim do sledece. isto
Arkadija Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 (edited) Serija je već juče popodne bila na HBO GO. Ja je odgledala kad sam došla sa posla. Isto je bilo i za prve dve epizode. Edited May 22, 2019 by Arkadija
Nikodije Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 premocno. sinoc sam gledao trecu epizodu, i to je sat vremena koje mi je najbrze proslo u novijoj istoriji
Meazza Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Ne bih mogao to da gledam za ne znam koje pare. Vama svaka cast.
Kenji Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) "Chernobyl Legacy" je foto reportaza koju potpisuju Paul Fusco i Magdalena Caris. Pocetkom 2000-ih odjeknula je (barem u art krugovima) ova užasna priča o stvarnim posledicama Černobilske katastrofe. Knedla koju još od onda gutam sada je još veća. Knjiga je u izdanju magnum photos a video seriju fotografija sa autorskim komentarom ovde. Uz upozorenje na IZUZETNO osetljiv sadržaj! Edited May 24, 2019 by Kenjeee tipfeler
zmanic Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) NIje loše, ali daleko od vrhunskog materijala (mislim na seriju). Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. Pamtim da sam pre desetak-petnaestak godina pratio blog neke ruskinje koja na motoru krstari zabranjenim područjem sa dozimetrom oko vrata i posle prezentuje na bolgu doživljaje. Neverovatno, ali istiniti kako su divlje životinje i bilje zagospodarili prostorom tako brzo. Ima čak i preostalih ljudi - staraca koji nisu hteli da napuste prostor, retko preživeli, ali ne fali im ništa osim civilizacije. Edited May 24, 2019 by zmanic
Nikodije Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) pa dobro, to karikiranje politbiroa je nesto sto se podrazumeva, u svakom filmu/seriji koju zapadnjaci rade o Rusima, to se ne moze izbeci. mada su ovde (kao i u filmu kursk koji sam gledao nedavno) ipak dobro uhvatili inertnost sistema, gde su ljudi samo potrosna roba. A obraz partije mora uvek biti svetao i neuprljan. Te cinjenice nisu karikirali, tako je bilo. Edited May 24, 2019 by Nikodije
Arkadija Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 16 minutes ago, zmanic said: NIje loše, ali daleko od vrhunskog materijala (mislim na seriju). Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. Serija je vrhunska u svemu. Počev od scenarija do glume, kostima i ambijenta.
kud u maglu Simoviću Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Just now, Arkadija said: Serija je vrhunska u svemu. Počev od scenarija do glume, kostima i ambijenta. +1 za sada, iskustvo govori da uvek ima vremena za pokvariti prvobitni utisak
Nikodije Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 nema jos mnogo vremena, samo dve epizode cim se zavrsi gledam ponovo
ragasto Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 59 minutes ago, zmanic said: Neka snime rusi neki film o potopu Nju Džersija pa da uporedimo, Kako bih ja ovo voleo da vidim
Recommended Posts