May 21, 20195 yr U najgorem slučaju, torenti. Inače, ne mogu da nađem manu za sada. Moglo je da sklizne u grotesku u bolnici ali pravilno su sve dozirali.
May 21, 20195 yr On 21. 5. 2019. at 22:16, Caligula said: Imam dve na HBO ali trece nigdeOd danas je i treca na HBO OD, pre redovnog prikazovanja u terminu od 21h Brutalna je. Sjajna gluma Ščerbina i Legasova, bff i celog kastinga naravno.
May 22, 20195 yr Svaka im cast. Tri epizode i u svakoj ti je teskoba iz potpuno drugacijeg razloga. Plus su uspeli da raspadanje vatrogaca ne bude najstrasniji deo epizode. Ako je ikada postojala antibinge serija onda je to ova. bukvalno mi treba 5 dana da se oporavim do sledece.
May 22, 20195 yr On 22. 5. 2019. at 1:18, *edited by mod said: Ako je ikada postojala antibinge serija onda je to ova. bukvalno mi treba 5 dana da se oporavim do sledece. isto
May 22, 20195 yr Serija je već juče popodne bila na HBO GO. Ja je odgledala kad sam došla sa posla. Isto je bilo i za prve dve epizode. Edited May 22, 20195 yr by Arkadija
May 24, 20195 yr premocno. sinoc sam gledao trecu epizodu, i to je sat vremena koje mi je najbrze proslo u novijoj istoriji
May 24, 20195 yr "Chernobyl Legacy" je foto reportaza koju potpisuju Paul Fusco i Magdalena Caris. Pocetkom 2000-ih odjeknula je (barem u art krugovima) ova užasna priča o stvarnim posledicama Černobilske katastrofe. Knedla koju još od onda gutam sada je još veća. Knjiga je u izdanju magnum photos a video seriju fotografija sa autorskim komentarom ovde. Uz upozorenje na IZUZETNO osetljiv sadržaj! Edited May 24, 20195 yr by Kenjeee tipfeler
May 24, 20195 yr NIje loše, ali daleko od vrhunskog materijala (mislim na seriju). Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. Pamtim da sam pre desetak-petnaestak godina pratio blog neke ruskinje koja na motoru krstari zabranjenim područjem sa dozimetrom oko vrata i posle prezentuje na bolgu doživljaje. Neverovatno, ali istiniti kako su divlje životinje i bilje zagospodarili prostorom tako brzo. Ima čak i preostalih ljudi - staraca koji nisu hteli da napuste prostor, retko preživeli, ali ne fali im ništa osim civilizacije. Edited May 24, 20195 yr by zmanic
May 24, 20195 yr pa dobro, to karikiranje politbiroa je nesto sto se podrazumeva, u svakom filmu/seriji koju zapadnjaci rade o Rusima, to se ne moze izbeci. mada su ovde (kao i u filmu kursk koji sam gledao nedavno) ipak dobro uhvatili inertnost sistema, gde su ljudi samo potrosna roba. A obraz partije mora uvek biti svetao i neuprljan. Te cinjenice nisu karikirali, tako je bilo. Edited May 24, 20195 yr by Nikodije
May 24, 20195 yr On 24. 5. 2019. at 13:51, zmanic said: NIje loše, ali daleko od vrhunskog materijala (mislim na seriju). Mnogo karikiraju politbiro, Jeljcina i Gorbačova ... Neka snime rusi neki film o potpopu Nju Džersija pa da uporedimo, ovako ništa. Serija je vrhunska u svemu. Počev od scenarija do glume, kostima i ambijenta.
May 24, 20195 yr On 24. 5. 2019. at 14:10, Arkadija said: Serija je vrhunska u svemu. Počev od scenarija do glume, kostima i ambijenta. +1 za sada, iskustvo govori da uvek ima vremena za pokvariti prvobitni utisak
May 24, 20195 yr On 24. 5. 2019. at 13:51, zmanic said: Neka snime rusi neki film o potopu Nju Džersija pa da uporedimo, Kako bih ja ovo voleo da vidim