Jump to content
IGNORED

Chernobyl - HBO (2019)

eumeswil

Recommended Posts

Posted

Daj text na expertizu

:fantom:

Posted

Evo i originalnih snimaka na jednom mestu, ovo je bila dragocena građa za seriju.

Posted

Jašta. Pojavila se treća epizoda, zove se "Zemljo, otvori se". 

Posted

Odgledala treću. 

Božemiprosti,scena sahrane je nešto najpotresnije i najužasnije, što sam odgledala u igranom programu. Ne računam dokumentarne programe o Aušvicu i sličnim monstruoznostima.

Posted

O da, najumjetničkiji momenat u seriji do sada.

Jasno je da ovo neće da omane do kraja. Savršeno provlače fakte kroz dramatizaciju - potencijalno trovanje Dnjepra, naivni idiot Legasov, zajebani šef rudarske grupe,  Gorbačov koji brine za pisanje zapadne štampe, ono što je ostalo od vatrogasca, mini krimić u vezi sa istragom koju vodi profesorica.. Minuti su letjeli uz EP03.

Posted

brilijantno

savršeno vođena priča, znaš šta će da se desi tj. desilo se već, a tenzija raste iz scene u scenu. ščerbina i legasov pokidali

čak i one prolazne scene(sa davanjem mita med sestri i vic) iako tendenciozne bivaju lakše varljive posle onakvog kraja epizode

Posted
On 17.5.2019. at 22:37, autsajder said:

Serija za sada ima potencijal da djeluje na globalnu javnost više od svih antinuklearnih akcija.

o da

Posted

Najbolja scena do sada je razgovor sa jebenim šefom KGBa. Govno da se smrzne.
A to je realno tako i bilo.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

Jako je dobro ovo, nemam zamerki. Sahrana mi nije najpotresnija, izdvojio bih momenat kad vatrogasac na terenu skonta da je u pitanju veliko sranje, pucketanje u sceni sa roniocima, ma ludilo jebeno

Posted

Verujem da nama koji smo igrali S.T.A.L.K.E.R. i Metro, pucketanje nije iznenađujuće. :D

Izašao i podcast uz treću epizodu.

Posted (edited)

Lep te sta sam ovo upravo odgledao

scenario, rezija, fotografija, nenadjebivo integrisan i neprimetan CGI, nenadjebivi dizajn zvuka, kasting (sve same ruske glavudze) , scena, rekvizit/kostim, sve do jebenih frizera koji su udesavali tetke za evakuaciju - krivo mi je jedino sto na ruskom nije snimljen.

Prve dve jebu kevu i otca, trecu ne znam gde ste nasli (gledao preko EONa)

opasna serija

OK dodaje to sto je snimano po dogadjaju kojeg se vecina nas dobro seca, ima tu vrstu tezine ali to je dobro potkrepljeno talentima ekipe koja je ovo radila.

Edited by Caligula
Posted

ide na hbo. koji je otključan. proveri

Posted

Imam dve na HBO ali trece nigde