ragasto Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Evo i originalnih snimaka na jednom mestu, ovo je bila dragocena građa za seriju.
ragasto Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Jašta. Pojavila se treća epizoda, zove se "Zemljo, otvori se".
Arkadija Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Odgledala treću. Božemiprosti,scena sahrane je nešto najpotresnije i najužasnije, što sam odgledala u igranom programu. Ne računam dokumentarne programe o Aušvicu i sličnim monstruoznostima.
autsajder Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 O da, najumjetničkiji momenat u seriji do sada. Jasno je da ovo neće da omane do kraja. Savršeno provlače fakte kroz dramatizaciju - potencijalno trovanje Dnjepra, naivni idiot Legasov, zajebani šef rudarske grupe, Gorbačov koji brine za pisanje zapadne štampe, ono što je ostalo od vatrogasca, mini krimić u vezi sa istragom koju vodi profesorica.. Minuti su letjeli uz EP03.
kud u maglu Simoviću Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 brilijantno savršeno vođena priča, znaš šta će da se desi tj. desilo se već, a tenzija raste iz scene u scenu. ščerbina i legasov pokidali čak i one prolazne scene(sa davanjem mita med sestri i vic) iako tendenciozne bivaju lakše varljive posle onakvog kraja epizode
Caligula Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 On 17.5.2019. at 22:37, autsajder said: Serija za sada ima potencijal da djeluje na globalnu javnost više od svih antinuklearnih akcija. o da
steins Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Najbolja scena do sada je razgovor sa jebenim šefom KGBa. Govno da se smrzne. A to je realno tako i bilo.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
maheem Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Jako je dobro ovo, nemam zamerki. Sahrana mi nije najpotresnija, izdvojio bih momenat kad vatrogasac na terenu skonta da je u pitanju veliko sranje, pucketanje u sceni sa roniocima, ma ludilo jebeno
napadaj Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Verujem da nama koji smo igrali S.T.A.L.K.E.R. i Metro, pucketanje nije iznenađujuće. Izašao i podcast uz treću epizodu.
Caligula Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 (edited) Lep te sta sam ovo upravo odgledao scenario, rezija, fotografija, nenadjebivo integrisan i neprimetan CGI, nenadjebivi dizajn zvuka, kasting (sve same ruske glavudze) , scena, rekvizit/kostim, sve do jebenih frizera koji su udesavali tetke za evakuaciju - krivo mi je jedino sto na ruskom nije snimljen. Prve dve jebu kevu i otca, trecu ne znam gde ste nasli (gledao preko EONa) opasna serija OK dodaje to sto je snimano po dogadjaju kojeg se vecina nas dobro seca, ima tu vrstu tezine ali to je dobro potkrepljeno talentima ekipe koja je ovo radila. Edited May 21, 2019 by Caligula
Recommended Posts