January 15, 20196 yr Jel me zajebavate. Je gledao dok nije izbacio dugu na brejk lopti pri 4-3 u 4. E pa bravo onda zaista.
January 15, 20196 yr Stankovic trenutno promovise neki fudbalski kamp po Australiji, trebalo bi da mu je jedan od promotera i Ivan Ivanovic. Kaja Kanepi da na putu da izbaci SImonu u prvom kolu GS turnira... sto se prosli put desilo na prethodnom GS turniru
January 15, 20196 yr Bravo za Krunicku i Filipa, veliki preokreti. Krunicku sam ispratio otprilike set i po, izgledala je skroz dekoncentrisano i nezainteresovano, a protivnica vrlo solidno. Bas sam se iznenadio kad videh rezultat jutros.
January 15, 20196 yr Pa? Bravo za Filipa i Alex. Cetvoro u drugom kolu ili polovina. Nek ih pola prodje u trece i ja zadovoljan. Onda pola da ispadne u trecem, a druga polovina da osvoji
January 15, 20196 yr Kolko mi je drago sto je ispala australijska dzibercina. Imam neki osecaj da ce mec protiv Conge da potraje :/
January 15, 20196 yr 25 minutes ago, Timmy said: Pa? pa zato sto je zadnja dva AO igrao 13/14 vecernjih termina, a onaj jedan preostali je bio zadnji dnevni termin