Jump to content
IGNORED

Avstralijan open 2019

Cash

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

175

• renne

109

• Arkadija

99

• Jumanji

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

prvo da Novak sutra dobije Puja. nadam se da će imati podjednake uslove kao ovi danas, tj. dvoranu.

Edited by Arkadija
Posted

Jebomater ako RBA ne bi pružio bolji otpor danas, a poznato je kako Španci pred Rafom skinu gaće, legnu na leđa i visoko podignu raširene nogice.

Posted

4:0 u trećem setu

To bi bilo to od Cicipasa.

Posted

Mogu glavu da dam da Rafa nikad u SF nekog GS turnira nihe odigrao ovako kratak mec. Jebote. 

Posted

nadal ubica!

ovaj grk mi deluje najbolje od ovih mlađih. kako se kotira međ stručnjacima?

Posted

A Cici je sisica. Moraju sva ova deca da piju jos mnogo mleka da bi porasli do Rafe i Novaka. 

Posted

Kako Nadal zna da smiri ove koji su u naletu forme, strasan je. Mislim da nije imao drustvo u detinjstvu i da je zato ovako brutalan, previse fokusiran na pobedjivanje i ubijanje protivnika u pojam. Slicno vazi i za Federera za kojeg sam siguran da dolazi iz bogate porodice pa je zato takav naduvenko, dok je jasno vidljivo da je nas Nole covek iz naroda, igrao se s drugarima klikera, grudvao se preko zime, skroz normalan lik... zato i prepusta protivnicima po set ili makar par gemova u svakom setu, nema srce da ih ponizava kao ova dva olosa...

Posted

Rafa ce prestici Federera. Bolji je cijelu karijeru, vrijeme je i da tabela to pokaze.

Posted

Eto, dao mu je brejk loptu da pokaze da ima corazon.