Jump to content

Avstralijan open 2019

Featured Replies

Nedelja u 9:30h po nasem?

• Replies 1.4k
  • Views 91.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mislim 1 ce pustiti, ne 2 :D

prvo da Novak sutra dobije Puja. nadam se da će imati podjednake uslove kao ovi danas, tj. dvoranu.

Edited by Arkadija

Jebomater ako RBA ne bi pružio bolji otpor danas, a poznato je kako Španci pred Rafom skinu gaće, legnu na leđa i visoko podignu raširene nogice.

4:0 u trećem setu

To bi bilo to od Cicipasa.

mučeni cipiripi

Mogu glavu da dam da Rafa nikad u SF nekog GS turnira nihe odigrao ovako kratak mec. Jebote. 

nadal ubica!

ovaj grk mi deluje najbolje od ovih mlađih. kako se kotira međ stručnjacima?

A Cici je sisica. Moraju sva ova deca da piju jos mnogo mleka da bi porasli do Rafe i Novaka. 

5 poena uzeo u 5 gemova. 

Kako Nadal zna da smiri ove koji su u naletu forme, strasan je. Mislim da nije imao drustvo u detinjstvu i da je zato ovako brutalan, previse fokusiran na pobedjivanje i ubijanje protivnika u pojam. Slicno vazi i za Federera za kojeg sam siguran da dolazi iz bogate porodice pa je zato takav naduvenko, dok je jasno vidljivo da je nas Nole covek iz naroda, igrao se s drugarima klikera, grudvao se preko zime, skroz normalan lik... zato i prepusta protivnicima po set ili makar par gemova u svakom setu, nema srce da ih ponizava kao ova dva olosa...

Rafa ce prestici Federera. Bolji je cijelu karijeru, vrijeme je i da tabela to pokaze.

Cupiripi :fantom:

Eto, dao mu je brejk loptu da pokaze da ima corazon.