Arkadija Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 (edited) prvo da Novak sutra dobije Puja. nadam se da će imati podjednake uslove kao ovi danas, tj. dvoranu. Edited January 24, 2019 by Arkadija
Jean-Luc Picard Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Jebomater ako RBA ne bi pružio bolji otpor danas, a poznato je kako Španci pred Rafom skinu gaće, legnu na leđa i visoko podignu raširene nogice.
Arkadija Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 4:0 u trećem setu To bi bilo to od Cicipasa.
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Mogu glavu da dam da Rafa nikad u SF nekog GS turnira nihe odigrao ovako kratak mec. Jebote.
bradilko Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 nadal ubica! ovaj grk mi deluje najbolje od ovih mlađih. kako se kotira međ stručnjacima?
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 A Cici je sisica. Moraju sva ova deca da piju jos mnogo mleka da bi porasli do Rafe i Novaka.
Zli Gli Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Kako Nadal zna da smiri ove koji su u naletu forme, strasan je. Mislim da nije imao drustvo u detinjstvu i da je zato ovako brutalan, previse fokusiran na pobedjivanje i ubijanje protivnika u pojam. Slicno vazi i za Federera za kojeg sam siguran da dolazi iz bogate porodice pa je zato takav naduvenko, dok je jasno vidljivo da je nas Nole covek iz naroda, igrao se s drugarima klikera, grudvao se preko zime, skroz normalan lik... zato i prepusta protivnicima po set ili makar par gemova u svakom setu, nema srce da ih ponizava kao ova dva olosa...
MiddleClass Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Rafa ce prestici Federera. Bolji je cijelu karijeru, vrijeme je i da tabela to pokaze.
MiddleClass Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Eto, dao mu je brejk loptu da pokaze da ima corazon.
Recommended Posts