mlatko Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Novak igra trening.valjda nece biti cesko finale. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ole! Osakolila se [emoji38]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Sto?u finalu Kvitova zasluzuje ovaj N°1 i pehar. Osakino vreme dolaziInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Pa ono jest, simpa su cehinjeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
simetrije Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Naomi je toliko simpatično čeljade da je, reko bih, nemoguće navijati protiv nje. Način na koji se hrabri između poena, gotovo zapanjujuća učtivost (kako je danas pretrčala na drugu stranu da se ne bi našla na putu protivnici u pauzi između gemova), fer-plej, you name it...Uz sve ljudske kvalitete, ona ženski tenis čini ne samo ponovo gledljivim, nego bogme i veoma zanimljivim. Njen pristup igri podseća na nemački fudbal u prajmu: efikasno, direktno, pošteno, pa ko bude bolji. Pliškova je takođe odlična teniserka, u sjajnoj formi, ali protiv Osakinih vinera nije mogla ništa. Veselnik koji je komentarisao meč na Eurosportu (mislim da je Pešikan) rekao je nešto dosta zanimljivo (po mom sudu i tačno i indikativno), u vezi sa tim kako Osaka igra mečeve pred domaćom publikom, u Japanu, pod uslovom da se Japan može nazvati njenim domaćim terenom. Imamo, dakle, izuzetnu mladu devojku, praktično apatrida, sudbinski predodređenu za marginu, koja se isključivo svojim radom izborila za status velike zvezde i, što nije manje važno, jednog od najomiljenijih sportista. Nije li to gotovo identično definiciji epskog junaka Što se mene smatra™, nema dileme za koga navijati u ženskom tenisu u narednih petnaestak godina
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 (edited) 49 minutes ago, simetrije said: Naomi je toliko simpatično čeljade da je, reko bih, nemoguće navijati protiv nje. Način na koji se hrabri između poena, gotovo zapanjujuća učtivost (kako je danas pretrčala na drugu stranu da se ne bi našla na putu protivnici u pauzi između gemova), fer-plej, you name it...Uz sve ljudske kvalitete, ona ženski tenis čini ne samo ponovo gledljivim, nego bogme i veoma zanimljivim. Njen pristup igri podseća na nemački fudbal u prajmu: efikasno, direktno, pošteno, pa ko bude bolji. Pliškova je takođe odlična teniserka, u sjajnoj formi, ali protiv Osakinih vinera nije mogla ništa. + milion, sve si lepo rekao, nema se šta dodati, sjajno je devojče danas me je jedan njen bh jako potsetio na novakove neke mečeve kada je baš dominirao i odigravao neverovatne uglove biće opasan okršaj naomi-petra, pa neka pobedi bolja, obe su mi sasvim simpa a sad, ajmo cipi Edited January 24, 2019 by dùda
Max Morlock Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Jbmlg, meni sad već taj fazon male Osake deluje manipulativno... Šteta za Plišu. [emoji2]Sent from stolen SM-N950F
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 5 minutes ago, Max Morlock said: Jbmlg, meni sad već taj fazon male Osake deluje manipulativno... Šteta za Plišu. Sent from stolen SM-N950F kako to misliš ''manipulativno'' ne kapiram
Max Morlock Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ma nema veze... Verovatno grešim. Uvek mi je sumnjiv višak (over over the top) pristojnosti a i nikad nisam bio ljubitelj japanske snishodljivosti... Nevermind. Not popular now [emoji2]Sent from stolen SM-N950F
Arkadija Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nadal krenuo jako protiv Cicipasa. Već je napravio 1 brejk.
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 2 minutes ago, Max Morlock said: Ma nema veze... Verovatno grešim. Uvek mi je sumnjiv višak (over over the top) pristojnosti a i nikad nisam bio ljubitelj japanske snishodljivosti... Nevermind. Not popular now Sent from stolen SM-N950F razum šta misliš, ali pre bih to smatrala mentalitetom, oni zbilja jesu takvi, tj. ne verujem da je neki fejk ili bilo šta namešteno, a to se nekako kod snishodljivosti podrazumeva
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Just now, Arkadija said: Nadal krenuo jako protiv Cicipasa. Već je napravio 1 brejk. ja ću biti jako zadovoljna ako cipi otkine jedan set
aram Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 rafa rešio da dečku odmah pokaže gde je kome mesto...
Recommended Posts