January 23, 20196 yr Ispala staramajka Na 5:1, iznervirao se i ugasio tv. Tek sada u komentarima sam shvatio šta se desilo. Ako baš mi neprijatno kada je gledam sa roditeljima pa se pravimo da ne vidimo dat ass
January 23, 20196 yr Hteo sam da kazem da je Lukas Puil dosta zajebaniji igrac od Luke Puja, koji je klasicna francuska sisica. Pre turnira imao filing da Novak i Kvitova osvajaju ali sam kao prestao da se kladim i nisam ispostovao isti... :(
January 23, 20196 yr Samo sto Lukas Puil ne postoji [emoji3]https://forvo.com/word/lucas_pouilleSent from stolen SM-N950F
January 23, 20196 yr Ni Novak, ni Petra ne podnose vrucinu, niti vlagu, a kazu od sutra 40+C i sirota Kvitova igra u 2pm, pa da je vidimo protiv pomamljene Amerikanke
January 23, 20196 yr ja bih volela da osvoji Petra, a ako ne ona, onda Osaka (srbija do tokija ) nešto imam osećaj filinga da će puj biti zajebaniji nego što mi ovde mislimo što reče zli, tj. složila bih se da će jedan od njih dvojice biti zajeban , sad koji, nije ni bitno Edited January 23, 20196 yr by dùda