January 21, 20196 yr 1 minute ago, Jeremija said: Mislim da je to to,. Ma naravno a Duda nek nastavi da mrachi
January 21, 20196 yr 2 minutes ago, Majo said: Ma naravno a Duda nek nastavi da mrachi Ja uopšte nisam mračila šta pričaš ti Ja samo kažem da bez muke nema nauke
January 21, 20196 yr Zar je iko u to verovao... Meč, naravno, ne gledam [emoji3]Zavidim ti. + 1 sva sreca te je sledeci Nishikori.I 90% dnevni termin, jer Tsipi je sad mozda atraktivniji. videcemo, ako pobedi uopste ovaj...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 21, 20196 yr 30 minutes ago, Tsai said: Kako ubija igru Medvedev, Marej na kub po smaranju Mrzim ovakve igrace Jbt meni bi došlo da prosto pokupim reket sa terena i "Ma jebo ti ovo" išetam.
January 21, 20196 yr 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Jbt meni bi došlo da prosto pokupim reket sa terena i "Ma jebo ti ovo" išetam. tipicno brexitovski
January 21, 20196 yr Author 4 minutes ago, dùda said: Novak baš glupo igra. Skroz bez mozga Kad čovek cita sve ovo reko bi da Nole gubi 2:1