Lancia Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, Jeremija said: Mislim da je to to,. Ma naravno a Duda nek nastavi da mrachi
duda Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 2 minutes ago, Majo said: Ma naravno a Duda nek nastavi da mrachi Ja uopšte nisam mračila šta pričaš ti Ja samo kažem da bez muke nema nauke
mlatko Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Zar je iko u to verovao... Meč, naravno, ne gledam [emoji3]Zavidim ti. + 1 sva sreca te je sledeci Nishikori.I 90% dnevni termin, jer Tsipi je sad mozda atraktivniji. videcemo, ako pobedi uopste ovaj...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Marvin (Paranoid Android) Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 30 minutes ago, Tsai said: Kako ubija igru Medvedev, Marej na kub po smaranju Mrzim ovakve igrace Jbt meni bi došlo da prosto pokupim reket sa terena i "Ma jebo ti ovo" išetam.
Lancia Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Jbt meni bi došlo da prosto pokupim reket sa terena i "Ma jebo ti ovo" išetam. tipicno brexitovski
Cash Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 4 minutes ago, dùda said: Novak baš glupo igra. Skroz bez mozga Kad čovek cita sve ovo reko bi da Nole gubi 2:1
Grandilof Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Danas Djokovic ubija igru isto koliko i Medvedev.
Recommended Posts