Lancia Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, Garnirung said: Ma vodio 8:5 , Kei servirao, izašao na mrežu, Busta opalio paralelu i loptica udari u vrh mreže, odskoči visoko, ali blizu, padne na liniju i Kei lagano reši. U tih sekund se linijski oglasio da je aut, možda par desetinki pre Keijevog udarca. S tim, što je Busta nastavio da se kreće Onda traži čelendž, glavni odbija i tu se raspravlja ceo minut i kompletno odlazi u kurac sa fokusom. I naravno, gubi meč tja, ne moze gluplje. Fala, Garnirunze:)
duda Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, simetrije said: Pa da, zato sam i napisao da ovo nikako nije dobro. Jučerašnji Rafa bi današnjeg Nola dobio lagano, u 3 seta. Ja se sve isto nadam da će se podići sa vremenom ali ko zna. Zapravo se sa Novakom malo kad zna bilo šta . Kakogod, ako ispusti ovaj AO da se pozdravi sa onim pričama o kozi.
Jeremija Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) Edited January 21, 2019 by Jeremija
Arkadija Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, dùda said: Ja se sve isto nadam da će se podići sa vremenom ali ko zna. Zapravo se sa Novakom malo kad zna bilo šta . Kakogod, ako ispusti ovaj AO da se pozdravi sa onim pričama o kozi. Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći.
simetrije Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Ono što najviše čudi je to što Nolo igra kao Berdić™ - bez plana "b". Uprkos tome što je očigledno da na ovaj način neće doći do pobede, on ne menja ništa u igri.
MiddleClass Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, Arkadija said: Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Novak - cilj je da stignem Federera Medvedev - Novak nije sto je nekad bio Rus pametniji...
Tsai Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Kako ubija igru Medvedev, Marej na kub po smaranju Mrzim ovakve igrace
mlatko Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Moguce, nije ni cudo videvsi da je konkurencija (zacudo!) ojacala. Ovaj pad izgleda nije ostavio srecom posledica. Ali je zabrinuo.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
simetrije Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 ko se sme radovati brejku Čim je Nolo počeo primenjivati mudrost Dereka Trotera (he who dares wins) pojavile su se prve pukotine u igri Medvedeva.
Lancia Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 11 minutes ago, MiddleClass said: Novak - cilj je da stignem Federera Medvedev - Novak nije sto je nekad bio Rus pametniji... jebo te Dzumhur
Mil@n Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 15 minutes ago, Arkadija said: Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Zar je iko u to verovao... Meč, naravno, ne gledam
Lancia Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 12 minutes ago, Tsai said: Kako ubija igru Medvedev, Marej na kub po smaranju Mrzim ovakve igrace + 1 sva sreca te je sledeci Nishikori.
Recommended Posts