January 21, 20196 yr 1 minute ago, Garnirung said: Ma vodio 8:5 , Kei servirao, izašao na mrežu, Busta opalio paralelu i loptica udari u vrh mreže, odskoči visoko, ali blizu, padne na liniju i Kei lagano reši. U tih sekund se linijski oglasio da je aut, možda par desetinki pre Keijevog udarca. S tim, što je Busta nastavio da se kreće Onda traži čelendž, glavni odbija i tu se raspravlja ceo minut i kompletno odlazi u kurac sa fokusom. I naravno, gubi meč tja, ne moze gluplje. Fala, Garnirunze:)
January 21, 20196 yr 1 minute ago, simetrije said: Pa da, zato sam i napisao da ovo nikako nije dobro. Jučerašnji Rafa bi današnjeg Nola dobio lagano, u 3 seta. Ja se sve isto nadam da će se podići sa vremenom ali ko zna. Zapravo se sa Novakom malo kad zna bilo šta . Kakogod, ako ispusti ovaj AO da se pozdravi sa onim pričama o kozi.
January 21, 20196 yr 1 minute ago, dùda said: Ja se sve isto nadam da će se podići sa vremenom ali ko zna. Zapravo se sa Novakom malo kad zna bilo šta . Kakogod, ako ispusti ovaj AO da se pozdravi sa onim pričama o kozi. Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći.
January 21, 20196 yr Ono što najviše čudi je to što Nolo igra kao Berdić™ - bez plana "b". Uprkos tome što je očigledno da na ovaj način neće doći do pobede, on ne menja ništa u igri.
January 21, 20196 yr 1 minute ago, Arkadija said: Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Novak - cilj je da stignem Federera Medvedev - Novak nije sto je nekad bio Rus pametniji...
January 21, 20196 yr Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Moguce, nije ni cudo videvsi da je konkurencija (zacudo!) ojacala. Ovaj pad izgleda nije ostavio srecom posledica. Ali je zabrinuo.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 21, 20196 yr ko se sme radovati brejku Čim je Nolo počeo primenjivati mudrost Dereka Trotera (he who dares wins) pojavile su se prve pukotine u igri Medvedeva.
January 21, 20196 yr 11 minutes ago, MiddleClass said: Novak - cilj je da stignem Federera Medvedev - Novak nije sto je nekad bio Rus pametniji... jebo te Dzumhur
January 21, 20196 yr 15 minutes ago, Arkadija said: Mislim da se predviđanja o laganom osvajanju sva 4 GS-a raspršuju u melburnskoj noći. Zar je iko u to verovao... Meč, naravno, ne gledam
January 21, 20196 yr 12 minutes ago, Tsai said: Kako ubija igru Medvedev, Marej na kub po smaranju Mrzim ovakve igrace + 1 sva sreca te je sledeci Nishikori.