Arkadija Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Dupla servis greška Medvedeva. sad je prilika
nisam ja Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 37 minutes ago, nisam ja said: Ponedeljak u kancu fazon. Mislio sam na novaka. Ne radi mu se, a posao se neće sam uraditi.
Max Morlock Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Jbg... Kome se danas radi [emoji3]Sent from stolen SM-N950F
Garnirung Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Just now, Ros said: carreno nomen_ist_omen busta Nevidjeni glupan Mora budeš talenat za ovako nešto
simetrije Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Ovo nikako nije dobro. Poeni od 30+ razmena , dva seta dva sata, brzina prvog Novakovog servisa oko 170 km/h, sa tendencijom daljeg laganog pada, ogroman napor da se dođe do svakog poena... Sa druge strane, Nolo se protiv Endija naigrao ovakvih mečeva, pa mu možda to iskustvo pomogne da nekako izađe na kraj sa veoma nezgodnim protivnikom.
Jumanji Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Nije normalan, majke mi sa ovim dropovima Uopste mi se ne svidja kako Novak igra, zapravo igra uzasno od pocetka turnira, s tim sto nisam pridavala znacaj, jer ok dize on to postepeno kako odmice, ali danas bas lose izgleda sa ovim pimplerom koji je uglavnim dosadan i uporan...alooo
duda Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 3 minutes ago, simetrije said: Ovo nikako nije dobro. Poeni od 30+ razmena , dva seta dva sata, brzina prvog Novakovog servisa oko 170 km/h, sa tendencijom daljeg laganog pada, ogroman napor da se dođe do svakog poena... Sa druge strane, Nolo se protiv Endija naigrao ovakvih mečeva, pa mu možda to iskustvo pomogne da nekako izađe na kraj sa veoma nezgodnim protivnikom. Pa ako protiv ovoga ne može, onda tek protiv Nadala nema šta da traži jbg. Ne može titula s neba da padne.
Garnirung Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) 6 minutes ago, Majo said: sta jebilo¿ Ma vodio 8:5 , Kei servirao, izašao na mrežu, Busta opalio paralelu i loptica udari u vrh mreže, odskoči visoko, ali blizu, padne na liniju i Kei lagano reši. U tih sekund se linijski oglasio da je aut, možda par desetinki pre Keijevog udarca. S tim, što je Busta nastavio da se kreće Onda traži čelendž, glavni odbija i tu se raspravlja ceo minut i kompletno odlazi u kurac sa fokusom. I naravno, gubi meč Edited January 21, 2019 by Garnirung
simetrije Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, dùda said: Pa ako protiv ovoga ne može, onda tek protiv Nadala nema šta da traži jbg. Ne može titula s neba da padne. Pa da, zato sam i napisao da ovo nikako nije dobro. Jučerašnji Rafa bi današnjeg Nola dobio lagano, u 3 seta.
Recommended Posts