January 16, 20196 yr Najprecenjeniji igrac ovde gubi 2:1 od Tifoea. A deda izvuče prvi set, iako je gubio 5:3 u TB.
January 16, 20196 yr Deda je vec rizikovao, izgleda mi iscrpljen skoro.Tiafoe kontrolise Andersona, jede mu iz rukeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 16, 20196 yr On 10.1.2019. at 10:12, Majo said: Falim te boze, da je Anderson u drugom delu, nek se tamo jebavaju s njim. Brzo ga izgustirali
January 16, 20196 yr vanzemaljac sutra drugi mec u vecernjem terminu. posle serene, znaci oko 10,30 po srednjecrnogorskom vremenu
January 16, 20196 yr 2 hours ago, Ros said: Brzo ga izgustirali pa kad nema motiv ako nije u Djoletom delu zdrebeta.
January 16, 20196 yr Anderson ima povredu lakta, otvara se Rafi, mada me bas zanima njegov ptethodni mec koji ce biti sa De Minorom
January 16, 20196 yr Dobar je De Minor ali nema oružja za Nadala, nije tip igrača protiv koga ovaj obično ima problema. Realno će ući u polufinale osim ako se Berdih ili Dimitrov ne povampire.
January 16, 20196 yr Ma kakvi, ima Rafa ionako najlaksi zreb, mene zanima vise zbog Australijanca, kako ce on tu jer je mali opasan borac. Rafa nije upitan, ako ga opet neki fantomi ne obuzmu, a nije da ih nije imao i cudne meceve gubio. A cula sam da je promenio servis, mada ga nisam ove god gledala.
January 16, 20196 yr Kad smo vec na tu stranu dosli, moraju sve nove da piju jos dosta mleka da dostignu fizicki izgled Marie Sarapove