Jumanji Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Eh protiv Evansa, da su ga stavili tamo kasnije protiv Basilasvilija ili Cilica
Timmy Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Nehumano. To im je tako kad nemaju kraljicu da rastera to kucama
Cash Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 (edited) 9 hours ago, Malvo said: Stankovic trenutno promovise neki fudbalski kamp po Australiji, trebalo bi da mu je jedan od promotera i Ivan Ivanovic. Kaja Kanepi da na putu da izbaci SImonu u prvom kolu GS turnira... sto se prosli put desilo na prethodnom GS turniru Nece da moze morala je Simona da dobije kladio sam se na nju. Tebi ispale Stricova i Cibulkova nema ti druge nego da navijas za Belindu Edited January 15, 2019 by Cash
mlatko Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Imam neki osecaj da ce mec protiv Conge da potraje :/ stavilo dedu sutra u 2PM Znaci potrajace negde do 6PM, to je 8 ujutro po nasemInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Malo sam se poigrao sa tvojim i Rosovim postom jer sam u stvari pomislio prvo da je pod "deda" mislio na Noleta.Kako igra Troicki? mrzi me da ga gledam kad nume pa pukne straight setInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Tsai Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Bogami Viktor me pozitivno iznenadio, uzeo vec pet gemova a ocekivao sam dva krompira minimum
mlatko Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Mene je iznenadilo kad sam saznao da je igrao onaj novogodisnji Challenger u Brizbejnu gdeli... i jos dobio nekoga u prvom kolu. To je bio Znak da je (za promenu) ozbiljno pristupio Down under grenslemu. sve ovo ostalo je bonusEvo servira za set na 5:3Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Mlatko sta ti gledas Uzeo Viktor jos 1 brejk i set.
mlatko Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Mlatko sta ti gledas [emoji4] Uzeo Viktor jos 1 brejk i set. Hehe, pa bilo 40:0 za grka, ne? ja to instinktivno [emoji16]Ne gledam kad kuckam jer sam na (samo jednom) telefonu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Dobip Viktor 5 vezanih poena i uzeo brejk. Verovatno prvi put u karijeri.
mlatko Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Ovo nije moj Viktor :(Ne znam sta mu je, mozda je na nekim drozama... mozda samo sredovecna kriza. Ovako mirnog ga nisam gledao, kod onog hawkeye-a kad je morao ponoviti poen sam mislio gotovo je... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts