January 15, 20196 yr Author 9 hours ago, Malvo said: Stankovic trenutno promovise neki fudbalski kamp po Australiji, trebalo bi da mu je jedan od promotera i Ivan Ivanovic. Kaja Kanepi da na putu da izbaci SImonu u prvom kolu GS turnira... sto se prosli put desilo na prethodnom GS turniru Nece da moze morala je Simona da dobije kladio sam se na nju. Tebi ispale Stricova i Cibulkova nema ti druge nego da navijas za Belindu Edited January 15, 20196 yr by Cash
January 15, 20196 yr Imam neki osecaj da ce mec protiv Conge da potraje :/ stavilo dedu sutra u 2PM Znaci potrajace negde do 6PM, to je 8 ujutro po nasemInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 16, 20196 yr Malo sam se poigrao sa tvojim i Rosovim postom jer sam u stvari pomislio prvo da je pod "deda" mislio na Noleta.Kako igra Troicki? mrzi me da ga gledam kad nume pa pukne straight setInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 16, 20196 yr Bogami Viktor me pozitivno iznenadio, uzeo vec pet gemova a ocekivao sam dva krompira minimum
January 16, 20196 yr Mene je iznenadilo kad sam saznao da je igrao onaj novogodisnji Challenger u Brizbejnu gdeli... i jos dobio nekoga u prvom kolu. To je bio Znak da je (za promenu) ozbiljno pristupio Down under grenslemu. sve ovo ostalo je bonusEvo servira za set na 5:3Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 16, 20196 yr Mlatko sta ti gledas [emoji4] Uzeo Viktor jos 1 brejk i set. Hehe, pa bilo 40:0 za grka, ne? ja to instinktivno [emoji16]Ne gledam kad kuckam jer sam na (samo jednom) telefonu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
January 16, 20196 yr Ovo nije moj Viktor :(Ne znam sta mu je, mozda je na nekim drozama... mozda samo sredovecna kriza. Ovako mirnog ga nisam gledao, kod onog hawkeye-a kad je morao ponoviti poen sam mislio gotovo je... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk