April 16, 20196 yr U nekoj najsiroj slici, treba da bude svestan da ga niko nece smatrati neprikosnoveno najvecim sve dok redovno bude igrao ovakve odvratne meceve. Gledao sam na preskok radeci jos nesto i posle odgledanog meca se osecam kao da mi je pao teret s ledja. Dedi i Nadali se vrlo retko dogadja da su ovoliko negledljivi.
April 16, 20196 yr Da, Federer sa skracivanjem poena uz jak servis a Nadal spinuje bezobrazirno. Noletov problem je servis i protivnikova glava. Ako ne uspe da udje u nju onda gubi samopouzdanje i pruza protivniku teren. Zato cesto mora da ga izudara reketom i okrene ga nizbrdo.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
April 17, 20196 yr Heheh, kakvo opustanje dok gledam ovo za razliku od onog juce... pa vise ne znam ni kako bih ga nazvao.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
April 18, 20196 yr 15 hours ago, Grandilof said: Heheh, kakvo opustanje dok gledam ovo za razliku od onog juce... pa vise ne znam ni kako bih ga nazvao. Sent from my SM-A510F using Tapatalk nazovi to pravim imenom: don't watch me before semifinals
April 18, 20196 yr 8 minutes ago, Jumanji said: Ajde Nokice, nemoj i ti da me nerviras danas -.- ovo jos nije bilo
April 18, 20196 yr Ovo je prvi put, od ko zna kad, da Novaku problem nije napravio nejaki igrac uz sadejstvo vetra.
April 18, 20196 yr Vidi vikend na horizontu, uprisutnio se Ajde Dimi, pokazi sampionski kvalitet [emoji38](izgubice 6:1 6:2) [emoji34] Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk