Jump to content
IGNORED

Tenis 2019

Timmy

Recommended Posts

Posted

Zasto deda uvek igra sa rekreativcima a ostali sa normalnim, nezgodnim protivnicima? 

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

503

• renne

395

• Arkadija

332

• Tsai

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moras jos pure ruckati [emoji58]

Posted

Yaki Kari opet prodao danak neiskustvu, ne jurca se tako neplanski na bika. Poen-dva poklonis i nema uvek nazad... ko te jebe sto si velikoduskast.

Mlad je jos, iskusice ga ovo.

Dobro je i stigao do TB, poceo sam da pisem na 5:4 kad je Rafa imao 4 set lopte.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Rafa i ne deluje bas dobro, deluje kao da ga muci to koleno. Ne znam koji klinac je igrao Acapulco recimo.

Posted

Ajde Hač sad ga lomi!

Edit: jbg... Lajani pokrao...

Sent from my SM-N950F

Posted

Nacuo sam za to i verovatno da ispostuje, ali ide sljaka, doduse verovatno ga nije zezalo koleno, ne bi taj ista rizikovao pred istu.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Majami preskace sigurno, a ako izadje pred Federera sutra nema sanse, ni bez povrede.
Rafa poslednji put pobedio RF pre 5 godina, a ovaj za to vreme tacnije do 2017. kada su se poslednji put sreli, 5:0 za matorog

Posted

Ala je spor ovaj beton, isuse.. jos Elison namestio prijatelju odskok ko blesav..sc

Posted

Kako je glup Kacanov, jezivo. Ono na set lopti dosao da pokaze da je servid u autu i ne trazi celendz a videlo se posle da je bio aut, koji degen.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Sam pao sam se ubio...

Sent from my SM-N950F

Posted

Navijam za Rafu u polufinalu naravno mada ako ga deda dobije uticace pozitivno na ATP race

Posted
On 14.3.2019. at 12:51, Jumanji said:

Prsotina

Jedan jak lik u komentarima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...