Jump to content

Tenis 2019

Featured Replies

Zasto deda uvek igra sa rekreativcima a ostali sa normalnim, nezgodnim protivnicima? 

• Replies 3.7k
  • Views 247.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zato jer je plave krvi :D

Moras jos pure ruckati [emoji58]

Yaki Kari opet prodao danak neiskustvu, ne jurca se tako neplanski na bika. Poen-dva poklonis i nema uvek nazad... ko te jebe sto si velikoduskast.

Mlad je jos, iskusice ga ovo.

Dobro je i stigao do TB, poceo sam da pisem na 5:4 kad je Rafa imao 4 set lopte.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Rafa i ne deluje bas dobro, deluje kao da ga muci to koleno. Ne znam koji klinac je igrao Acapulco recimo.

Ajde Hač sad ga lomi!

Edit: jbg... Lajani pokrao...

Sent from my SM-N950F

Nacuo sam za to i verovatno da ispostuje, ali ide sljaka, doduse verovatno ga nije zezalo koleno, ne bi taj ista rizikovao pred istu.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Majami preskace sigurno, a ako izadje pred Federera sutra nema sanse, ni bez povrede.
Rafa poslednji put pobedio RF pre 5 godina, a ovaj za to vreme tacnije do 2017. kada su se poslednji put sreli, 5:0 za matorog

Ala je spor ovaj beton, isuse.. jos Elison namestio prijatelju odskok ko blesav..sc

Kako je glup Kacanov, jezivo. Ono na set lopti dosao da pokaze da je servid u autu i ne trazi celendz a videlo se posle da je bio aut, koji degen.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sam pao sam se ubio...

Sent from my SM-N950F

Navijam za Rafu u polufinalu naravno mada ako ga deda dobije uticace pozitivno na ATP race

On 14.3.2019. at 12:51, Jumanji said:

Prsotina

Jedan jak lik u komentarima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout