Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Ne znam kakav problem imaš, a i zabole me iskreno. Al očigledno često umeš da ne shvatiš napisano.
Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Delpo izgleda mora na operaciju kolena, 4-6 meseci očekivana pauza. Jebi ga baš :(
Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 A ne mogu svi da budu shvaceni, prihvati to vec jednom, mozda jednog dana... i nemoj da te mnogo boli...ne valja [emoji852]
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Dvoje su se tako smuvali. A neki se samo u čabar upuvali.
Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Ajd da pokušam da te urazumim, jer vileniš bespotrebno. Na pisanje o Kirjosu sam istakao svoje mišljenje da se on pogrešno tumači i da se svojim tvitovima svadja sa javnosti, a ne sa Novakom i Rafom. Rekao sam da je retard i da je najbolje takve izjave ignorisati. Ti u odgovoru meni kreneš da objašnjavaš da ti nisi kačila ništa do sada (ne znam zašto si se našla prozvanom) i onda nadalje o Kirjosu što nema veze sa onim što sam ja pisao. Na to ti odgovarim da me kvotujes a da odgovor kao da nije meni upućen. Ništa zlonamerno ni 1%, a ti onda krećeš u ličnu raspravu, uključujući i niotkuda neke druge ljude... Najdobronamernije ti savetujem, diskutuj sa napisanim, a ne sa ljudima i tvojom pretpostavkom o njima. Umeš da ispadneš smešna. Nadam se da nećeš ponovo naći neku uvredu, stalkovanje ili šta već, pa da nećeš ponovo kukati moderacija.
Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Pa sad ko ne razume, ko je bezobrazan, nevaspitan i ne zna da komunicira, ipak neki visi nivo za tebe izgleda mi. Uzivaj i samo pazi da ne boli.
mlatko Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Mnogo se ti Timmy samoprozivas i samoproklamujes jedinim koji ovde nesto novo moze da (pametno) napise. Oladi maloInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 E svašta. Gde vi sve to vidite, nek bude da mi nije jasno. Al i dalje je priča o meni, a ne o temi na kojoj smo. Niste jedini kojima dajem isti savet, ako već želite da pričate o meni slobodno otvorite topic. Ovde raspravljajte sa mojim pisanjem. Bezveze da smatramo ljude ličnim stvarima. Zar je to toliko tesko.
Lancia Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Meni se ti svidjas, pogotovo ovako kad si kao fol nesto ljut
renne Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 minute ago, Majo said: Meni se ti svidjas, pogotovo ovako kad si kao fol nesto ljut pa on je uvek ljut
Lancia Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 A ne imas ono ljut ljut i ovo kao uf sto sam ljut, pusti me, ne diraaaaj me, aaaaa!!! Simpa je Timmy.
Lancia Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 A ne imas ono ljut ljut i ovo kao uf sto sam ljut, pusti me, ne diraaaaj me, aaaaa!!! Simpa je Timmy.
Lancia Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 5 minutes ago, renne said: aj' još jednom Vooolimo te, razumemooo te, Timmy
Timmy Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Verujem se da ste sad bar malo srećniji, pa mi je drago da sam pomogao lečenju ličnih frustracija na forumu. Samo napred. I vas dvojica i zaštićena plačljivka.
Recommended Posts