Jumanji Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Pihhh kisa [emoji2955]Veceras iza Nadala oko 23 +/-
Arkadija Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 (edited) Quote This is the story of a pointless coup. Engineered by Novak Djokovicand facilitated by a small group in the ATP players’ council, it has delivered up the head of the association, Chris Kermode, one of the most innovative administrators in sport, leaving tennis in a perilous limbo at the very time it needs strong leadership. Ovako počine tekst u The Guardian-u. Mislim stvarno! Taj neki Novak, hoće da poremeti vekovni mir u ATP-u, kojim, koliko vidim, vladaju isključivo Englezi i Amerikanci. Tokovi novca počinju da se mreškaju. Edited March 12, 2019 by Arkadija
Timmy Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 Sa jedne strane Novaku sve to uopšte ne treba. Sa druge strane mislim da radi iskreno i da njegov rad donosi boljitak tenisu. A sa treće, treba da nastavi sa tim da bi i dalje nervirao Engleze
Tsai Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 I ja se slazem da mu ne treba sve ovo, na putu ka obaranju velikih rekorda da ga dekoncentrisu i kompromituju ovim glupostima
Arkadija Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Zar Sportklub ne preneosi Krajinovića? Vidim da ima na RTS-u. Bar to.
renne Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Zar Sportklub ne preneosi Krajinovića? Vidim da ima na RTS-u. Bar to.Sk1
Arkadija Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Vidim. Nego su oduzili sa vestima, da je mec vec poceo kad su se ukljucili. I moram da priznam, bolja je slika na rts hd-u, nego na sk hd.
Jeremija Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 36 minutes ago, Arkadija said: Vidim. Nego su oduzili sa vestima, da je mec vec poceo kad su se ukljucili. I moram da priznam, bolja je slika na rts hd-u, nego na sk hd. A tek na Arenama. Kad je SK negde 2012-te krenuo sa HD kanalima, nisu uopšte bili loši, ali vremenom su snizili bitrate sa nekih 10Mb/s na 6-7Mb/s... Krajinović (zasad) odličan.
Arkadija Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 5 minutes ago, Jeremija said: A tek na Arenama. Kad je SK negde 2012-te krenuo sa HD kanalima, nisu uopšte bili loši, ali vremenom su snizili bitrate sa nekih 10Mb/s na 6-7Mb/s... Krajinović (zasad) odličan. Na sbb-u nemam arene, ali kada ja vidim razliku izmedju hd rts-a i hd sk-a, a te stvari me uopste ne zanimaju, onda je sve jasno. Krajinovic nastavlja da bije i u drugom setu.
Recommended Posts