March 6, 20196 yr 8 minutes ago, Mil@n said: Čemu takav smiley, vreme je da se isprave neke nepravde sveta... Nije mogao bolji žreb Ko ne zna ovaj h2h... Problem je samo pauza of mesec i kusur kao i jedan mec sa kvalifikantom pre toga. I ova projekcija je bzvz..sada vidim da Cekinato igra u III kolu sa Monfom, nece se bas to tek tako zavrsiti, bez obzira na spori hard. Edited March 6, 20196 yr by Jumanji
March 6, 20196 yr Da svi smo to znali, a verujem da je i Novak. Stvarno je vreme da počne da stavlja to govedo gde mu je i mesto. Sent from my SM-N950F
March 6, 20196 yr Nece tu Nole da se zamara mnogo, zna da ce ovaj da se napali pa ko bude u fokusu sredice to sa nekih 7:6 6:3Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 6, 20196 yr Oćemo li malu kladionicu koje će sranje ovaj put bizgov da napravi? Sent from my SM-N950F
March 6, 20196 yr Recimo, da će servirati neke divljačke servise od 220 km na sat, i da će posle svakog asa da se okreće publici i da se dere"ko je car".
March 6, 20196 yr Preterujete. Draze mi je da vidim Kirjosa no Baster Raonic Kitona ili tamo nekog davez Simona. I treba neko da razvrca ustogljene i pomamljene sledbenike Nadala i Federera. Jos je uz sve to prilicno dobar teniser.
March 6, 20196 yr Kecmanović i Danilović mogu ruku pod ruku. Jebem ti ja njiove talente. Djere su druge strane bori se dečko.
March 6, 20196 yr Može Kirjos da bude talenat koliki hoće, ali je težak ljakse i dsmra i što se mene tiče može da izgubi svaki meč do kraja karijere. Malo sam konzervativan, meni je fair play prva stvar u sportu pa sve ostalo, a ovaj ne jebe nikoga 2%, osim, da, Mareja sa kojim se dobro zeza.