Jumanji Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Krunic u prvom kolu igra protiv Anisimove, koja moze i te kako da joj napravi probleme. Muske kvale
mlatko Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Šta je bilo sa Đereom, hoće li i on u IW?izgleda Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ovo je lepa prilika, spor beton, pun samopouzdanja, mada ne bas i energije, i mozda za IW rano jos, ali do Majamija ocekujem da se fizicki povrati, no da ga i zrebovi pogledaju, svaki poen mu je bitan. Za pocetak da udje u sigurne nosioce, a imace i na hardu sta da pokaze sigurna sam.
Arkadija Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 (edited) 10 minutes ago, Jumanji said: Ovo je lepa prilika, spor beton, pun samopouzdanja, mada ne bas i energije, i mozda za IW rano jos, ali do Majamija ocekujem da se fizicki povrati, no da ga i zrebovi pogledaju, svaki poen mu je bitan. Za pocetak da udje u sigurne nosioce, a imace i na hardu sta da pokaze sigurna sam. Sležem se za ovaj beton. Samo da ge ne strefi neka povreda, pa da u Evropi na šljaci pokaže pun potencijal. Ovo je prilika da se i materijano obezbedi i da posle može opušteno da igra. Edited March 5, 2019 by Arkadija
gone fishing Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 dečko je ove godine već zaradio $471,662 , ako mu to nije dovoljno da može opušteno da igra narednih godinu dana onda mu ni 4 milke abi bile dovoljne
aram Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 pa jebi ga, od tih $471,662 treba ceo njegov tim da živi, a ne samo on... a da ne pričam da verovatno prvo treba da vrati dugove
Mil@n Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ne znam da li su te pare sa odbijenim porezom, ali porezi su ogromni. Drugo, nisu te pare ništa specijalno za tempo života i troškove jednog tenisera... Nije da nisu vredne pomena, ali nisu ni mir na duže staze.
Jumanji Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ma kakvi, to nisu nikakve pare, trenutno.No nema razloga da sumnjamo da ce ih biti jos mnogo
gone fishing Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 2 hours ago, Mil@n said: Ne znam da li su te pare sa odbijenim porezom, ali porezi su ogromni. Drugo, nisu te pare ništa specijalno za tempo života i troškove jednog tenisera... Nije da nisu vredne pomena, ali nisu ni mir na duže staze. 3 hours ago, aram said: pa jebi ga, od tih $471,662 treba ceo njegov tim da živi, a ne samo on... a da ne pričam da verovatno prvo treba da vrati dugove pa čekajte kako je prošle godine kada je zaradio 5x manje nego ove mogao sve to da priušti i još da odigra 25 turnira od čega 20 čelindžera gde su nagrade simbolične u poređenju sa pravim turnirima
Jumanji Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Da, Novi Sad prijavljen kao prebivaliste, a i trener mu je nas, Boris Conkic.
Jumanji Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 E kad sam znala da ce da mu zapadne Kirjos -.- I freeII kvalifikantIII KirjosIV CekinatoQF Tim (?)PF ZverevF Nadal (sa dedom u istom delu) Miomir prosao prvo kolo kvala DjereI freeII Andreoci-IvaskaIII Anderson ......
Mil@n Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 7 minutes ago, Jumanji said: E kad sam znala da ce da mu zapadne Kirjos -.- Čemu takav smiley, vreme je da se isprave neke nepravde sveta... Nije mogao bolji žreb
Recommended Posts