March 2, 20196 yr U drugom kolu je dobio Džazirija i posle Rija ima najbolji ranking od svih ovde al nebitno. Ne očekujem da će uzeti, ipak proći 3 kola ovde posle Rija je top.
March 2, 20196 yr Laci Brazilac [emoji3] U eventualnom finalu ce imati lakseg protivnika (obojica 90+ na listi). Znaci sutra da dobije i smesi se druga titula u nizu. A nista mu se zdreb nije otvorio (sem samog finala). U prvom kolu je dobio drugog nosioca. Pela sutra je treci...Moreee... covek izlupa reket i navuce gnev fer i uvek sportski nastrojenih Brazilaca, mos mislit..[emoji57]Inace, Djere i Feliks dobili WC za IW
March 2, 20196 yr Ne igra Đere Indijen Vels. Prijavio je čelendžer za sledeću nedelju alije otkazao, iz razumljivih razloga.
March 2, 20196 yr Timmy, reci, kakav tezak zivot opravdava ovaj dziberluk? Edited March 2, 20196 yr by Arkadija
March 2, 20196 yr Author 22 minutes ago, Arkadija said: Timmy, reci, kakav tezak zivot opravdava ovaj dziberluk? Daj jbte... Samo sam citirao retardov odgovor Rafi
March 2, 20196 yr 5 minutes ago, Timmy said: Daj jbte... Samo sam citirao retardov odgovor Rafi Sorry, nisam to videla.
March 2, 20196 yr Vidim sad rezultat, e, moj Cipiripi... I e, moja omladino, nećete se još dugo leba najesti...