Jumanji Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 To je Novak verovatno do kraja karijere, pa kako nam se zalomi -.-
Arkadija Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ovo je bre sramotna igra, za nekoga ko je njegov nivo. Ovaj dečko je bre fjučers/čelendžer igrač.
Cash Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Just now, Arkadija said: Ovo je bre sramotna igra, za nekoga ko je njegov nivo. Ovaj dečko je bre fjučers/čelendžer igrač. Daj opusti se pobedice ga sa 10% snage. To je kao da ja igram stoni tenis protiv tebe i Jumanji. Tu i tamo vas malo pustim da bude zamimljivo pa vas na kraju rezultatski težko pobedim 😀
Jumanji Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Nisam navikla na ovakav njegov nivo rekreativca, ali ne izgleda fizicki dobro uopste
mlatko Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Daj opusti se pobedice ga sa 10% snage. To je kao da ja igram stoni tenis protiv tebe i Jumanji. Tu i tamo vas malo pustim da bude zamimljivo pa vas na kraju rezultatski težko pobedim [emoji3]+41Sad ce morati da ubaci u drugu brzinu i da igra sa 50% snage drugi set ako mu nesto znaci... Da se malo manje posvecuje (glupim) izjavama kako je u mentalnoj prednosti nad Federerom i Rafom bio bi spremniji za ove mladjarije koja nije vise boranija u fizickim, emocionalnim i motivacijskim poredjenjima... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 ... Al niko se od vas tog mastersa ne seča jedino Max Morlock [emoji3]Eh, stara dobra vremena kad su muškarci bili muškarci, žene bile žene... a mala čupava stvorenja s Alfa Kentaura bila mala čupava stvorenja s Alfa Kentaura... Btw. Djoker danas igra ko ovi treći [emoji33]Sent from my SM-N950F using no brains
Jumanji Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ja umem da igram stoni tenis. Mislim da se mnooooo preracunao Cash, razbile bi ga, odlicno igram [emoji41]
Arkadija Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ne verujem ni da će mu ubacivanje u 2.ili 3. brzinu pomoći. Zapravo, ne verujem da je uopšte u stanju da ubaci u 3. brzinu. Deluje kao da je na umoru.
Arkadija Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Dobio je taj brejk, ali ne što je on nešto popravio igru, dobro jeste malčice, već zato što je Mute zonska liga.
mlatko Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ipak je ubacio u 3. da ne bi morao dugo da vozi u 2.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Zao mi Viska koliko i sebe zalim kada gledam ovakvog Noskija. Uvek nadje opravdanje, a kako se smori kad ovaj gubi, u prvom se zbunio covek s kroz.Inace sam odavno kandidat za beneficiran radni staz.
Arkadija Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Skroz sam propustila da su Novak i Rafa igrali to nešto u Azerbejdžanu ili Kazahstanu. Pa Viško pronalazi izgovor za Novaka u dugom putu. Mada mislim da to nema blage veze. Verovatnije da je Jeza imala neke primedbe.
Recommended Posts