January 25Jan 25 2 hours ago, jms_uk said:Sveze pristigao, pisem utiske sledece nedelje.Jesi bio nekad u Sri Lanki?
January 26Jan 26 4 hours ago, jms_uk said:Ne, ovo je prvi put.Bas me zanimaju utisci. Ne znam nikog da je bio.
January 26Jan 26 Evo vam pozdrav iz Šri Lanke (od onih koji su tamo) od pre dan-dva Edited January 26Jan 26 by Ras
January 26Jan 26 7 minutes ago, Shan Jan said:@Ras sa kojom agencijom ides?Ne ja, prijatelji su mi sada tamo. Mogu da ti prenesem detalje, nakon što se vrate.
January 26Jan 26 3 minutes ago, Ras said:Ne ja, prijatelji su mi sada tamo. Mogu da ti prenesem detalje, nakon što se vrate.Aha ok. Ma jok samo me zanimalo. Ja sam isao sa onim globtrakersima i mislim da su oni i najbolji a i najjeftinjii.
January 26Jan 26 To Titovo drvo tamo izgleda kao neko nedonosce, neka izdzigljala grancica medju onim grdosijama u toj aleji. Gori je samo zbuncic koji je posadila Kraljica Baba. Onda vidis ozbiljno drvece koje su posadili anonimusi poput Stipe Mesica i Dzemala Bjedica
January 26Jan 26 17 minutes ago, Ras said:Ne ja, prijatelji su mi sada tamo. Mogu da ti prenesem detalje, nakon što se vrate.Ako su danas u Galle-u, mozda sam ih video 😀Posto sam definitivno spazio jednu grupu ‘nasih’ (ovako jer zvucalo mi je kao miks srpskog i hrvatskog pa da ne uvredim nekog) pre par sati.
January 26Jan 26 4 hours ago, Mel said:Bas me zanimaju utisci. Ne znam nikog da je bio.Evo ti i @Shan Jan i @Delija67 izgleda jesu.
January 26Jan 26 3 minutes ago, jms_uk said:Ako su danas u Galle-u, mozda sam ih video 😀Posto sam definitivno spazio jednu grupu ‘nasih’ (ovako jer zvucalo mi je kao miks srpskog i hrvatskog pa da ne uvredim nekog) pre par sati.Jesu Grupa jeste neki exSFRJ miks.
January 26Jan 26 23 minutes ago, Ras said:Jesu Grupa jeste neki exSFRJ miks.Takva je bila i moja. Hrvatima se isplati da dodju do BGa i onda odatle idu sa nasim operaterima jer njihovi jebu kevu sa cenama.