Jump to content
IGNORED

Midterms 2018 and beyond

theanswer

Recommended Posts

Posted

Stvarno je žestoko opala frekvencija. Šteta što te je mrzelo da okačiš skrinšot, da vidimo svi taj precipitous drop:

79C20fc.jpg

Ala ga je oborio Barak, svaka mu čast :hail: Frapantna razlika pre i posle 2016.

Posted

Za Barakov ucinak bi bilo interesantno pre svega videti promenu stanja izmedju 2008. - 2016. IMHO.

Posted
2 minutes ago, Radoye said:

Za Barakov ucinak bi bilo interesantno pre svega videti promenu stanja izmedju 2008. - 2016. IMHO.

Njemu svaka cast - 1 dobitnik Nobelove nagrade je uvek i svuda za svaki respekt.

Ono sto meni nikako nije jasno - kako su uspeli da ga prodaju kao crnca™ kad je covek evidentno polubelac™. Dobro - i polucrnac™, al' brt - 50:50.

Kod nas™ takvog svojatanja nikad nije bilo - ko je iz meshovitog braka taj nije ni tamo ni ovamo, ne? 

Posted
24 minutes ago, Gandalf said:

(All) - (All) - (All)...

E jesi lud majke mi, sam svoje podatke ne proveravaš nego ih na slepo šalješ meni da potvrdim tvoje lupetaranje.

Evo ti za (Black) victims kako je opalo pod reformistom Obamom, a onda skočilo pod svinjom Trampom :isuse: 

VAXDoJn.jpg

Posted (edited)
29 minutes ago, Gandalf said:

Armed/Unarmed: (All)

Pa smisli koji presek hoćeš, jebote :lol: Samo klikneš na željeni meni, pa kad ti izađe grafik a ti PrintScreen, pa okačiš negde:

jPHfiBA.jpg

Nije meni teško da ti pravim skrinšotove celo veče, majke mi. Ali posle lepo da kažeš jeste, kriv sam, jeo sam govna - baš tim rečima - jeo sam govna, naterali me mediji da lupetaram kako je Obama reformisao policiju i oborio broj egzekucija a Tramp to posle sve podigao u nebesa... 

Edited by Weenie Pooh
Posted
1 minute ago, Gandalf said:

hint: federalizam.

:lol: Desetka za trud!

Obama znači nije vladao na federalnom nivou nego lokalno? Dobro, reci lepo koju državu hoćeš da analiziramo - na tvom sajtu, BTW, nisam ga ja linkovao nego ti - pa ćemo polako i strpljivo da tražimo.

Ima ih samo pedesetak, ali pre ili kasnije mora da iskrsne neki primer po kom tvoja tvrdnja neće zvučati kao kompletni debilizam kakav jeste.

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

:lol: Desetka za trud!

Obama znači nije vladao na federalnom nivou nego lokalno? Dobro, reci lepo koju državu hoćeš da analiziramo - na tvom sajtu, BTW, nisam ga ja linkovao nego ti - pa ćemo polako i strpljivo da tražimo.

Ima ih samo pedesetak, ali pre ili kasnije mora da iskrsne neki primer po kom tvoja tvrdnja neće zvučati kao kompletni debilizam kakav jeste.

1 hour ago, Gandalf said:

Posted

Znači, u gradovima vlada Obama a u selima Tramp? 

Dominiraš, Gandalfe, dominiraš.

Posted (edited)

5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Znači, u gradovima vlada Obama a u selima Tramp? 

vruće.

Edited by Gandalf
  • Create New...