harper lee Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 Partizan je (sada vec) sinoc istakao ozbiljnu kandidaturu da ode do kraja u Evrokupu ovim istresanjem Djordjevica i njegovih pulena iz gaca. Gledamo sam Uniks, Unikahu, Veneciju sada sam video i Virtus, nisu me ubedili da su bolji od Partizana. Ovih 17 razlike bi trebalo da obezbedi prvo mesto u grupi a onda je auto-put do finala, nece biti potrebe ni da se testira moze li ova ekipa ovako da odigra i u gostima. 62 poena za poluvreme, ne secam se kada sam poslednji put video da neko tako napuni neciji kos na ovom nivou takmicenja.
Shaq Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 ja bi sve ove ekipe koje izgube od ovakvog ritasa, suspenzovao na dve godine iz evropskih takmicenja.. leptejebo, sesta garnitura litvanaca plus 3 malo je reci ispodprosecna stranca, cruz, holloway i bairstow.. :facepalm:
ZokiAsov Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Promiteas upropastio Veneciju u gostima. Talijani dali samo 52 poena
Shaq Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 31 minutes ago, BWA said: ritas gubi od monaka 53:15🤐 On 22.1.2020. at 22:55, Shaq said: ja bi sve ove ekipe koje izgube od ovakvog ritasa, suspenzovao na dve godine iz evropskih takmicenja.. leptejebo, sesta garnitura litvanaca plus 3 malo je reci ispodprosecna stranca, cruz, holloway i bairstow.. :facepalm:
nahbar Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Nikad jaci evrokup. U dve grupe svi imaju 2-2. Jbg nije svakog usralo da imaju Andoru u grupi.
steins Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Ja imam guilty pleasure da gledam talijane.Svaki out se nenormalno zabavim.Od frizura preko mehanike šuta pa do rasprave sa sudijama i opšte postavke igre (koja nejčešće ne postoji), to je jedan cirkus.Ja kontam da i igrači i treneri odu u italijansku ligu čisto da malo odmore mozak od košarke.Hajlajt od sinoć mi je useravanje u život Djentileu i trenutak kad se onaj plej Trenta zalece i pokusava da zavali dandaru centru Virtusa koji kreće na zakucavanje. Taj entuzijazam stvarno davno nisam video Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Lord Stef Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Ovako bez gledanja rekao bih da je Toto Foraj, taj je lud ko konj
MiddleClass Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 13 hours ago, nahbar said: Nikad jaci evrokup. U dve grupe svi imaju 2-2. Jbg nije svakog usralo da imaju Andoru u grupi. To 2-2 govori o jednakom nekvalitetu timova, ali dobro... Jasno mi je da se projektuje tezina protivnika da bi trijumf bio epskiji...
goofs Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Evrokup posle sledeceg kola pravi malu all-star pauzu...od mesec dana
steins Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Ovako bez gledanja rekao bih da je Toto Foraj, taj je lud ko konjJeste taj lud al ovo im je onaj Kroft ioi kako se zoveSent from my SM-N960F using Tapatalk
*edited by mod Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Pade mi sinoć na pamet, šta je Đordi osmislio u slučaju a oba finalista EC budu u top 8 naredne sezone? Sent from my H3213 using Tapatalk
MiddleClass Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Vazda je tu aba liga da joj se oduzme mjesto.
goofs Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 29 minutes ago, *edited by mod said: Pade mi sinoć na pamet, šta je Đordi osmislio u slučaju a oba finalista EC budu u top 8 naredne sezone? Pa kapiram da losije plasiarani ispada, a pobednik EC ide u EL. 1 takmicarski sistem po meri Djordija.
*edited by mod Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Pa kapiram da losije plasiarani ispada, a pobednik EC ide u EL. 1 takmicarski sistem po meri Djordija.Pre mi vuče da će ABA tu da izduva a ne u teoriji recimo jedan od dva polufinalista ELSent from my H3213 using Tapatalk
Recommended Posts