Jump to content
IGNORED

Eurocup

harper lee

Recommended Posts

Posted

Jede pite Nahbar

Moja firma radi apliciranja tih stikera. Postoje karakteristike antikliz laminacije kojom se stiker pokriva i ta laminacija je manje klizava od parketa.

5 godina sam po njoj hodao na brodici, nikad nisam proklizao.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

74

• Nikodije

53

• goofs

48

• MiddleClass

38

Posted

Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova.

Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima.

Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?

Posted
Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova.

Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima.

Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?
Pa onda se problem svodi na problem klime u Pioniru - nije parket kriv što im klime ne rade.

Sećam se da smo prvi put baš bili u frci od mogućih tužbi u slučaju povreda. Posle smo shvatili da problema neće biti ako se aplicira kvalitetna laminacija.

A po Maksijima i molovima svačega smo se nagledali.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Posted

Anthony Brown napustio Bursaspor i potpisao za Maccabi Rishon do kraja sezone.

Posted

Jordan Theodore navodno potpisao ugovor sa Venecijom.

Posted

Odlozena utakmica 10-og kola EK Virtus-Bursaspor.

Posted

Ibon Navarro vise nije trener Andore, novi trener je David Eudal.

Posted
1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

izgleda da je andjus u pravu, zeljko je prevara. 

Vrijeme ga je pregazilo jbg.

Posted

ma nije samo vreme, oduvek je bio prevara, osvajao samo sa najjacim timovima. 

Posted

Kako li je Alex Perez dobio ugovore u Zalgirisu i Feneru, retko grozan igrac.

Posted

4/16 Lesor bacanja, to je neki negativni rekord

Posted

Utakmica EK Bursaspor-Venecija koja je trebala da se odigra danas je odlozena zbog nemogucnosti gostiju da dodju do Burse usled losih vremenskih uslova.

Posted

Trenutno prvi strelac VTB lige i clan Astane Jaylen Barford navodno blizu prelaska u Lokomotivu Kuban.

Posted

Dobro stoji Virtus u EK bez ćelave prevare na klupi

• Haha 1