January 10, 20223 yr Jede pite NahbarMoja firma radi apliciranja tih stikera. Postoje karakteristike antikliz laminacije kojom se stiker pokriva i ta laminacija je manje klizava od parketa.5 godina sam po njoj hodao na brodici, nikad nisam proklizao. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
January 10, 20223 yr Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova. Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima. Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?
January 11, 20223 yr Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova. Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima. Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?Pa onda se problem svodi na problem klime u Pioniru - nije parket kriv što im klime ne rade.Sećam se da smo prvi put baš bili u frci od mogućih tužbi u slučaju povreda. Posle smo shvatili da problema neće biti ako se aplicira kvalitetna laminacija.A po Maksijima i molovima svačega smo se nagledali. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
January 25, 20223 yr 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: izgleda da je andjus u pravu, zeljko je prevara. Vrijeme ga je pregazilo jbg.
January 26, 20223 yr Utakmica EK Bursaspor-Venecija koja je trebala da se odigra danas je odlozena zbog nemogucnosti gostiju da dodju do Burse usled losih vremenskih uslova.
January 31, 20223 yr Trenutno prvi strelac VTB lige i clan Astane Jaylen Barford navodno blizu prelaska u Lokomotivu Kuban.