April Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Jede pite NahbarMoja firma radi apliciranja tih stikera. Postoje karakteristike antikliz laminacije kojom se stiker pokriva i ta laminacija je manje klizava od parketa.5 godina sam po njoj hodao na brodici, nikad nisam proklizao. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Profesionalac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova. Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima. Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?
April Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Uh, verujem da si u materiji i znaš šta pričaš, ali da li si 100% ubeđen da se svuda primenjuje isti kvalitet samih nalepnica i izvođenja radova. Nije bas uporedivo jer ne pričam o el dvoranama, ali se sećam nekoliko situacija po ovim BG halama (da li je vizura, basket land/city ili sl.) da sam prisustvovao na terenu finim proklizavanjima na tim mestima. Čak mi se čini da je i Partizan jedne sezone u Pioniru imao evidentnih problema sa stikerom na centru i u reketu?Pa onda se problem svodi na problem klime u Pioniru - nije parket kriv što im klime ne rade.Sećam se da smo prvi put baš bili u frci od mogućih tužbi u slučaju povreda. Posle smo shvatili da problema neće biti ako se aplicira kvalitetna laminacija.A po Maksijima i molovima svačega smo se nagledali. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Borca Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Anthony Brown napustio Bursaspor i potpisao za Maccabi Rishon do kraja sezone.
Borca Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Jordan Theodore navodno potpisao ugovor sa Venecijom.
Borca Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Odlozena utakmica 10-og kola EK Virtus-Bursaspor.
Borca Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Ibon Navarro vise nije trener Andore, novi trener je David Eudal.
MiddleClass Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: izgleda da je andjus u pravu, zeljko je prevara. Vrijeme ga je pregazilo jbg.
Кристофер Лумумбо Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 ma nije samo vreme, oduvek je bio prevara, osvajao samo sa najjacim timovima.
FPLS Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Kako li je Alex Perez dobio ugovore u Zalgirisu i Feneru, retko grozan igrac.
renne Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 4/16 Lesor bacanja, to je neki negativni rekord
Borca Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Utakmica EK Bursaspor-Venecija koja je trebala da se odigra danas je odlozena zbog nemogucnosti gostiju da dodju do Burse usled losih vremenskih uslova.
Borca Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Trenutno prvi strelac VTB lige i clan Astane Jaylen Barford navodno blizu prelaska u Lokomotivu Kuban.
theanswer Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Dobro stoji Virtus u EK bez ćelave prevare na klupi 1
Recommended Posts