Time Crisis Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 5 hours ago, Mil@n said: Lenard dao dva klača, ali Jokara objasnio. Jokić će do kraja karijere da varira... On jednostavno nema taj instinkt ubice, voljni momenat da se dokazuje iz večeri u veče što je šteta jer bi mogao da pruža više, siguran sam, iz večeri u veče. Dakle to je što je, nemam gram sumnje da će regularan deo sezone uvek ovako da mu izgleda, u play offu će da daje 100% stalno, nemam dileme. Ne znam za instikt, ali se dobro šibao što bi rekao Darkeem:
Micko8 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Non stop je takav iz sezone u sezonu kao da su divlje macke jasile po njemu ali slabo sviraju u njegovu korist.
zorglub Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 8 hours ago, Mos said: Uostalom zato tako dobro igraju sa Morrisom na terenu ove sezone. 8 hours ago, spaceploitator said: Monte im strasno znaci sa svojim najboljim as/to odnosom u citavoj ligi. Ono malo što sam ih gledao ove sezone, dečko izgleda kao zahvalan igrač. Ta sića za koju su ga potpisali letos može ispasti dobra krađa.
theanswer Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 (edited) Finiks je u full i don't give a fuck tank modu. A Bogdan je u full revenge game modu. Edited December 5, 2018 by theanswer
Calavera Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) #onokad moras da se oslanjas na rahmetli crawforda da predjes 10 poena za cetvrtinu, a ni to ti ne prodje kako su samo usrali kokoskova ovim timom, aytonu ce trebati najmanje 3-4 godine da nauci da zagradi kos, a sem bookera i warrena nemaju nikoga ko moze nesto da uradi u napadu. da bar oce nekog pleja da mu dovedu, ali kapiram da ce pre toga on ispasti zrtveno jagnje. Edited December 5, 2018 by Calavera
pbg12345 Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 18 hours ago, theanswer said: Ne igra Buker i verovatno Voren. Imaju sad 4 gostovanja koja su uslovno rečeno lakša i moožda bi mogli da dobiju 3 od 4 utakmice i onda ulaze u brutalan raspored mesec dana gde igraju sa otprilike svim mogućim dobrim ekipama sa zapada. Jedino što im je pola tih utakmica otprilike kod kuće. ne znam kako, ja od pocetka sezone imam utisak da oni imaju zajeban raspored! naidje po neki laksi protivnik, ili kao sad u nizu, ali generalno sve imam osecaj da igraju protiv jacih ekipa 12 hours ago, Micko8 said: Non stop je takav iz sezone u sezonu kao da su divlje macke jasile po njemu ali slabo sviraju u njegovu korist. uz ogradu da ih nisam gledao poslednjih par utakmica, na pocetku sezone su sudije bas imale odnos prema njemu kao prema os igracu svirali u njegovu korist i sto treba i sto ne treba
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Bas nahvalise Shumperta Dag Kristi i ovaj moj omiljeni komentator sa Sports california tamo negde u trecoj cetvrtini, kako za odbranu, odnos prema igri, ali tako i za dobru atmosferu u svlacionici, kazu da on jednostavno ne zatvara usta i da je skroz pozitivan lik..
goofs Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Ovu "koji je plafon Daria Sarica" temu bacaju svakih 6 meseci, poseban podcast moze da se otvori za nju,
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Omasi Jokic 2 poslednja suta i sad Orlando ima poslednji napad na minus 3
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) I primise trojku. Ostavise samog coveka u prvoj sekundi napada. Sad imaju 6 sekundi do kraja. Edit.produzetak. Edited December 6, 2018 by Timmy
Amos Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Najludji je Malone kad ubaci kao ovu odbrambenu postavu sa Plamlijem poslednji napad i onda im tip zvekne potpuno otvorenu trojku jer su se potpuno pogubili u odbrani.
Recommended Posts