Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne bih se složio za eru najgorih vizuelnih identiteta u NBA, ovaj konkretno Grizlisa je bio vrlo originalan i prepoznatljiv, konkretno vezan jeste za Vankuver ali ima svoju foru. Ovo sad je moderno i bla bla ali vrlo templejtski, i ne samo njihov. Meni te devedeseti možda i najzanimljivija era vizuelnih rešenja u NBA. A za istoriju jbg - ne mogu svi biti baš Lejkersi i Boston.

Inače beše lik u Torontu pred finale sa GSW u jednom od onih kilometarskih redova za ulazak u dvoranu u Vankuverovom dresu Big Country Reevesa #50 i privukao je veću pažnju i od toga da li će igrati KD ili ne, bukvalno su svi slinili na mrežama na taj dres pa kapiram da je ovo možda i reakcioni marketinški potez. Ne znam samo zašto crni ostavljaju za 20/21 sezonu.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

tja pod utiskom sam, naleteo na yt, neki klinac kuka kako su se izgubili super kul dresovi i logoi iz 90-tih. i onda poređa za svaki klub timeline kako su se menjali, skoro svi su u  isto vreme ekslpodirali u neke dizelaške dizajne kao iz video igrica, i onda se polako vraćali u normalu

Edited by levi
Posted

I Juta:

http://news.sportslogos.net/2019/08/04/leak-utah-jazz-latest-to-throw-back-to-the-1990s/

Posted
11 hours ago, 189- said:

izasao raspored za novu sezonu.

Ali kakav tvit da najavi novi raspored:laugh::Hail:

Posted

Realno tekma sezone i zaplet sezone, prelazak Bendera je tas koji je promijenio odnos snaga u korist Istoka

Posted

Da me ubije Bog ako sam znao da je čovek uopšte potpisao za Lejkerse

Posted

Pocinje raspad a sezona  jos niije ni pocela, zanimljivo ce biti pratiti first take i skip and shannon undisputed sledece  sezone :jerry:

Posted

za godinu i po pokidao ahilovu tetivu, kvadriceps i acl.

a taman je smrsao bas lepo za sledecu sezonu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...