ducca Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Ne bih se složio za eru najgorih vizuelnih identiteta u NBA, ovaj konkretno Grizlisa je bio vrlo originalan i prepoznatljiv, konkretno vezan jeste za Vankuver ali ima svoju foru. Ovo sad je moderno i bla bla ali vrlo templejtski, i ne samo njihov. Meni te devedeseti možda i najzanimljivija era vizuelnih rešenja u NBA. A za istoriju jbg - ne mogu svi biti baš Lejkersi i Boston. Inače beše lik u Torontu pred finale sa GSW u jednom od onih kilometarskih redova za ulazak u dvoranu u Vankuverovom dresu Big Country Reevesa #50 i privukao je veću pažnju i od toga da li će igrati KD ili ne, bukvalno su svi slinili na mrežama na taj dres pa kapiram da je ovo možda i reakcioni marketinški potez. Ne znam samo zašto crni ostavljaju za 20/21 sezonu.
levi Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) tja pod utiskom sam, naleteo na yt, neki klinac kuka kako su se izgubili super kul dresovi i logoi iz 90-tih. i onda poređa za svaki klub timeline kako su se menjali, skoro svi su u isto vreme ekslpodirali u neke dizelaške dizajne kao iz video igrica, i onda se polako vraćali u normalu Edited August 2, 2019 by levi
zorglub Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 I Juta: http://news.sportslogos.net/2019/08/04/leak-utah-jazz-latest-to-throw-back-to-the-1990s/
Apollo Creed Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 11 hours ago, 189- said: izasao raspored za novu sezonu. Ali kakav tvit da najavi novi raspored
James Marshall Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Realno tekma sezone i zaplet sezone, prelazak Bendera je tas koji je promijenio odnos snaga u korist Istoka
theanswer Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 Da me ubije Bog ako sam znao da je čovek uopšte potpisao za Lejkerse
Micko8 Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Pocinje raspad a sezona jos niije ni pocela, zanimljivo ce biti pratiti first take i skip and shannon undisputed sledece sezone
189- Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 za godinu i po pokidao ahilovu tetivu, kvadriceps i acl. a taman je smrsao bas lepo za sledecu sezonu.
Recommended Posts