1n54jd3r Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 36 minutes ago, nisam ja said: Šta ovo viče? 'You can' t win without me'? kakvo pisanje po sirotinji
arheolog1981 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 bomba Opa Baš krenuh da postavim. Dobar deal za obe ekipe Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Opa Baš krenuh da postavim. Dobar deal za obe ekipe Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Meni deluje da je osetno bolji za filadelfijuSaric ove sezone igra bas loseПослато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока
arheolog1981 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Meni deluje da je osetno bolji za filadelfijuSaric ove sezone igra bas loseПослато са Nokia 5.1 уз помоћ ТапатокаJbg, kad imaš nezadovoljnog igrača, narušenu atmosferu u svlačionici... sve je bolje od toga. Fila tri all star igrača... biće zajebani ako kliknu.Istok inače bolji nego što sam očekivao. Toronto, Boston, Fila, evo i Milvoki... biće zanimljivo. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ivo Petović Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Seksi FIla. Simons će na 4 u defanzivi.
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 @arheolog i to stoji Da, istok iznenadjujuce zanimljiv. Sad vec 4 vrlo ozbiljne ekipe. Ako u ovom trenutku treba izabrati nekog ko je najblizi gsw onda je to svakako neko sa istoka Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока
Fins fleet Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Istok je 4 jahaca apokalipse, Indiana i smaraci.
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Pa dobro, ali i to je ogroman napredak u odnosu na ranije sezone I +blejkПослато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока
theanswer Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 32 minutes ago, Ivo Petović said: Seksi FIla. Simons će na 4 u defanzivi. Seksi kurac da izvineš. Nemaju šuta i ovako sad su trejdovali dva stretch igrača, i to Kovingtona koji je iza Redika najbolji šuter u ekipi. Mislim, razumem potez ali teško da je ovo seksi. A i za Šarića je smor što ide u Minesotu, neće videti lopte tamo. Što se Jokića tiče, pa valjda ima nešto između toga da ne šutne nijednom na utakmici i da bude Vestbruk. Zašto se ide u krajnost neće mi nikad biti jasno. Nije Denver sinoć izgubio zato što je Jokić dao 37p nego zato što nije imao nikakvu produkciju od najboljih strelaca inače. Moram još jednom da napomenem da po meni Denveru za sledeći korak, znači ne za plejof nego za bar drugu rundu ili štaznam treba plejmejker koji zna da odigra pas ili bar da sam sebi može da iskreira relativno lake poene. Ne može sve preko Jokića uvek.
Azdaja Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Tibodo je debil, Šarić može da plače što je završio tamo. Fila će biti zanimljivija nego što je bila, a to je već teško nadmašiti. Čekam neki intervju sa Dzimijem da ih isproziva sve
Recommended Posts