Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Jebiga, ako se stvarno poredi ovo i ono sto se James radi vec 8 godina skoro svake sezone sa saigracima, trenerima i klubovima onda nista.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa videli smo da se mnogi top igrači ponašaju slično, samo su neki uspešniji od drugih. Metode se malo razlikuju, ali suština je ista.

Posted

Kawhi nikad nije trazio da ide u Toronto niti je njihov igrac izvorno. Trejdovan i pomogao im je da uzmu titulu koju bez njega ne bi videli tacno nikad. Imace 28 godina, povredu koju vuce i zeli dugorocan ugovor sa stabilnom fransizom u rodnom LA-u. Trazio je dugorocni max ugovor i saigraca koji bi mogao da mu bude Pipen umesto da izabere laksi put i ode u Lejkerse. Bez pompe i 1000 ESPN clanaka podrske. Malo koji novinar uopste zna nesto vise o njemu.

Sta je tacno problem? Da, bilo bi kul da je ostao u Torontu i jeste, jebiga, nije hteo da igra za ovde voljene Spurse ali opet je kilometrima daleko Lebronovog GM-ovanja i trovanja sve ove godine. Pa samo prosla sezona Lejkersa je gora od ovoga a kamoli sve ostalo. Mislim, sledecu ce isto praviti dramu samo jos da vidimo na koji nacin.

Posted

Nije tražio da ide u Toronto, ali je tražio da ide u Lejkerse. Hoću da kažem da svaki igrač želi da ima što više kontrole nad svojom karijerom, samo im se stil i mogućnosti razlikuju. Sa jedne strane imaš drama queen Lebrona, sa druge povučenog Kawhija koji zapravo pokušavaju istu stvar.

Posted

A šta - Kawhi i PG su sad u vezi? Zamisli insistirao je na Goeorge-u i kod Toronta i kod Clippersa :puke: Jebeno uzme titulu i onda uceni tim da mu dovedu još jednog superstara i odreknu se pola rostera. Muka mi je od ovih zvezdica.

Posted
59 minutes ago, Bane_V said:

Nije tražio da ide u Toronto, ali je tražio da ide u Lejkerse. Hoću da kažem da svaki igrač želi da ima što više kontrole nad svojom karijerom, samo im se stil i mogućnosti razlikuju. Sa jedne strane imaš drama queen Lebrona, sa druge povučenog Kawhija koji zapravo pokušavaju istu stvar.

Razumem sta hoces da kazes ali se ipak ne slazem u potpunosti. Ja sam se pomirio da ce od sada biti kako igraci kazu i da ce small market timovi biti zauvek bulja, zato mi je ovo danas bila, ako nista drugo, pobeda nad potencijalnim super timom Lejkersa i licno zadovoljstvo sto ce sledeca sezona biti mnogo zanimljivija i takmicarskija. 

Posted
1 hour ago, Bane_V said:

Nije tražio da ide u Toronto, ali je tražio da ide u Lejkerse. 

kad je trazio da ide u lakerse?

Posted

Smrad, ne u rangu Lebrona naravno, ali smrad. Jbn šteta je što je fantastičan igrač, ali kad je zajebao Popa i Spurse, može i ostale.

Clippersi su taman postali gotivni, jbg. Mrzeti Lejkerse je nešto osnovno u životu.

Juta ponovo najsimpa tim.

Posted
26 minutes ago, 189- said:

kad je trazio da ide u lakerse?

Prošle godine, ali SA nije hteo da ga trejduje tamo.

Posted

ako se dobro secam on je zatrazio da ide u los angeles...

Posted

Da, sa preferencijom ka Lejkersima. 

Drago je i meni zbog ujednačene sledeće sezone, ali mislim da igrač koji regrutuje drugog igrača koji je pod važećim ugovorom, automatski postaje GM i svog i tog drugog tima.

Posted

ja bas mislim da je vise preferirao clipperse. no nije ni bitno.

u sustini si i u pravu ali nakon svega sto je james uradio proteklih godina i kako vodi svoje ekipe, ovo je mala maca za to, ali je svakako bezveze. jos veca bomba bi bila da je uspelo presstiju trejdovati westbrooka i georgea torontu.

Posted

Lepo...

Inače, Kazins u Lejkersima na godinu dana

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted (edited)

Bice i Vestbruk trejdovan. Ako je pametan, da ode u NY ili Chicago.

Edited by Ryo
Posted

Rondo još dve godine u Lejkersima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...