Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

nemam pojma, znam da su mnogi pokusavali da ga potpisu, ne znam sa kim je zavrsio na kraju. u ovom slucaju ne znas da li je luda sreca ili pametno palniranje. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kosta jankov je valjda skaut warriorsa za evropu, on ga je odveo tamo. 

Posted

Divac iskoristio 40-ti pik, a prvi Sacramentov na drafu, na igraca koji nebi ni bio draftovan i kojeg su mogli dovesti poslije drafta bez problema :D  Posle toga je sve zacinio sa Marinkovicem...  

Posted

Koliko su zamorni ovi Divac je retard, Marinkovic nije kosarkas postovi.

Posted
3 hours ago, Host said:

Golden State je trejdovao za 39. pik da bi draftovali Smailagica jer je Sacramento imao 40. pik, a mi 41. 

Reddish, Nassir, Bol Bol, svi su otisli dosta nize nego sto je bilo projektovano. Nisam pratio kombine, sta se tacno tu desilo?

Na kombini ništa. A ovako na workoutima pojma nemam, jedva da sam i draft ispratio, tj nisam ga ni ispratio. 

Posted
15 minutes ago, J.R. Cash said:

Koliko su zamorni ovi Divac je retard, Marinkovic nije kosarkas postovi.

Isto kao i ljudi koji zamorno etiketiraju sto je zamorno i lazno interpretiraju ono sto je napisano.  

Posted
3 hours ago, theanswer said:

Na kombini ništa. A ovako na workoutima pojma nemam, jedva da sam i draft ispratio, tj nisam ga ni ispratio. 

Solidan workout

Posted

verovatno su ga preskocili svi kad su videli outfit

Posted

Po tom kriterijumu bi malo ko bio izabran od onih u green roomu.

Posted

Bol Bol ce biti igracina ako bude bio zdrav. Zajedno sa Porter Jr, Denveru bi bilo najbolje da kes tresne na inversiciju u medicinski tim :D

Posted

Meni uopste ne  izgleda  kao nesto specijalno,ajde daj boze da dobiju dostojnu izmenu za Jokica.

Posted
9 hours ago, Micko8 said:

Smailagic draftovan od  strane GS,  mozda i dobije neke minute ove sezone.

ko sve tokom sezone prodje pod kosem gsw zasto da ne

u cemu je fora sa kanadom?

imaju vise igraca u ligi nego ikad, a ove godine cak 6 draftovanih, od toga 4 u prvom krugu

Posted
6 minutes ago, Micko8 said:

Meni uopste ne  izgleda  kao nesto specijalno,ajde daj boze da dobiju dostojnu izmenu za Jokica.

Sa tim dimenzijama i šutom teško da može biti "specijalniji" nego što već jeste.

Posted

nakupise oni ozbiljan talenat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...