Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, maheem said:

Jokara realno MVP.

Giannis je tu negde. Neverovatno mi je iritantan lik al je jebena masina za davanje koseva, tj. za ulaze na zicer

Tako je, sirova snaga i fizička dominacija, ne kažem da je lako ali dominirati tj uticati toliko na igru sa Jokićevim fizikalijama i na načine na koje on to radi je bukvalno čudo... Toliko je igrača prošlo kroz NBA, nijedan kao on, toliko o tome.

Ja bih sačekao da prođu prvo TB, a onda ću navijati protiv Hardena i za Debelog da se sve puši. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Procitao sam negde da je 8. njamladji tim koji se plasirao u PO. 

Jokic rutinski MVP plejofa za sada

Nisam siguran da je ispred kandže, ostalo može

Posted

Huančov pobednički ples -

Posted

Sjajno kako se danas ljudi odusevljavaju stvarima koje ovaj radi vec 2-3 sezone, samo ga niko nije gledao.

Posted
5 minutes ago, Fins fleet said:

Sjajno kako se danas ljudi odusevljavaju stvarima koje ovaj radi vec 2-3 sezone, samo ga niko nije gledao.

divim mu se od mege ali sad je u nba plej ofu prvi put i igra bolje nego ikad

Posted

to su i oni sami pričali pred plejof, mislim Malone u nekoj najavi, otprilike obratite pažnju na ovog malog, pošto će sad prvi put biti malo više u prenosima na nacionalnoj televiziji

Posted

Vidi se iz nacina na koji pricaju o njemu da ga nisu puno gledali. Talented kid, close to mvp level, big potential bla bla, na primer o Taunsu ili Embidu vec dugo vremena ne pricaju kao o talentovanom klicu pred kojim je svetla buducnost, vec kao o superstaru. Pa onda kad im malo popusti koncentracija ide Djokic, Dzokic itd.

Posted
5 hours ago, iDemo said:

Jos da odere Bradu u finalu konferencije...

Posle i ako padnu od Grka i ekipe nije drama.

5 hours ago, Mil@n said:

Tako je, sirova snaga i fizička dominacija, ne kažem da je lako ali dominirati tj uticati toliko na igru sa Jokićevim fizikalijama i na načine na koje on to radi je bukvalno čudo... Toliko je igrača prošlo kroz NBA, nijedan kao on, toliko o tome.

Ja bih sačekao da prođu prvo TB, a onda ću navijati protiv Hardena i za Debelog da se sve puši. 

Houston već u finalu? Nešto sam propustio, Durant povređen? 

Posted
52 minutes ago, Bane_V said:

Vidi se iz nacina na koji pricaju o njemu da ga nisu puno gledali. Talented kid, close to mvp level, big potential bla bla, na primer o Taunsu ili Embidu vec dugo vremena ne pricaju kao o talentovanom klicu pred kojim je svetla buducnost, vec kao o superstaru. Pa onda kad im malo popusti koncentracija ide Djokic, Dzokic itd.

nisu bas svi

cele sezone u superlativima o njemu pricaju Simmons, Lowe, Jalen i Barkley. njih cetvorica su doduse jedini koji gledaju nesto sem Lakersa...

Posted
14 minutes ago, Djolle said:

Houston već u finalu? Nešto sam propustio, Durant povređen? 

+1

Posted
34 minutes ago, freakns said:

nisu bas svi

cele sezone u superlativima o njemu pricaju Simmons, Lowe, Jalen i Barkley. njih cetvorica su doduse jedini koji gledaju nesto sem Lakersa...

Da, više sam mislio na komentatore, reportere i ove što snimaju po 5 youtuba dnevno.

Posted

59628341_832249790465713_5386325980631531520_o.thumb.jpg.f166afdd0555090a077c5b018c5ca8a0.jpg

Posted (edited)

to neki domaći stručnjak?

Edited by levi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...