Mil@n Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 19 minutes ago, maheem said: Jokara realno MVP. Giannis je tu negde. Neverovatno mi je iritantan lik al je jebena masina za davanje koseva, tj. za ulaze na zicer Tako je, sirova snaga i fizička dominacija, ne kažem da je lako ali dominirati tj uticati toliko na igru sa Jokićevim fizikalijama i na načine na koje on to radi je bukvalno čudo... Toliko je igrača prošlo kroz NBA, nijedan kao on, toliko o tome. Ja bih sačekao da prođu prvo TB, a onda ću navijati protiv Hardena i za Debelog da se sve puši.
spaceploitator Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Procitao sam negde da je 8. njamladji tim koji se plasirao u PO. Jokic rutinski MVP plejofa za sada Nisam siguran da je ispred kandže, ostalo može
Fins fleet Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Sjajno kako se danas ljudi odusevljavaju stvarima koje ovaj radi vec 2-3 sezone, samo ga niko nije gledao.
bradilko Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 minutes ago, Fins fleet said: Sjajno kako se danas ljudi odusevljavaju stvarima koje ovaj radi vec 2-3 sezone, samo ga niko nije gledao. divim mu se od mege ali sad je u nba plej ofu prvi put i igra bolje nego ikad
levi Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 to su i oni sami pričali pred plejof, mislim Malone u nekoj najavi, otprilike obratite pažnju na ovog malog, pošto će sad prvi put biti malo više u prenosima na nacionalnoj televiziji
Bane_V Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Vidi se iz nacina na koji pricaju o njemu da ga nisu puno gledali. Talented kid, close to mvp level, big potential bla bla, na primer o Taunsu ili Embidu vec dugo vremena ne pricaju kao o talentovanom klicu pred kojim je svetla buducnost, vec kao o superstaru. Pa onda kad im malo popusti koncentracija ide Djokic, Dzokic itd.
Djolle Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 hours ago, iDemo said: Jos da odere Bradu u finalu konferencije... Posle i ako padnu od Grka i ekipe nije drama. 5 hours ago, Mil@n said: Tako je, sirova snaga i fizička dominacija, ne kažem da je lako ali dominirati tj uticati toliko na igru sa Jokićevim fizikalijama i na načine na koje on to radi je bukvalno čudo... Toliko je igrača prošlo kroz NBA, nijedan kao on, toliko o tome. Ja bih sačekao da prođu prvo TB, a onda ću navijati protiv Hardena i za Debelog da se sve puši. Houston već u finalu? Nešto sam propustio, Durant povređen?
freakns Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 52 minutes ago, Bane_V said: Vidi se iz nacina na koji pricaju o njemu da ga nisu puno gledali. Talented kid, close to mvp level, big potential bla bla, na primer o Taunsu ili Embidu vec dugo vremena ne pricaju kao o talentovanom klicu pred kojim je svetla buducnost, vec kao o superstaru. Pa onda kad im malo popusti koncentracija ide Djokic, Dzokic itd. nisu bas svi cele sezone u superlativima o njemu pricaju Simmons, Lowe, Jalen i Barkley. njih cetvorica su doduse jedini koji gledaju nesto sem Lakersa...
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 14 minutes ago, Djolle said: Houston već u finalu? Nešto sam propustio, Durant povređen? +1
Bane_V Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 34 minutes ago, freakns said: nisu bas svi cele sezone u superlativima o njemu pricaju Simmons, Lowe, Jalen i Barkley. njih cetvorica su doduse jedini koji gledaju nesto sem Lakersa... Da, više sam mislio na komentatore, reportere i ove što snimaju po 5 youtuba dnevno.
levi Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) to neki domaći stručnjak? Edited May 8, 2019 by levi
Recommended Posts