Joe D Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 I Steve Nash pas Plamlija za tu trojku. Jeste totalni balvan, ali ume da doda loptu jebes ga.
dragance Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Murray polako izrasta u pravu zvezdu tima uz Jokića. Blistava budućnost je pred njim.
Amos Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Kad gledas skraceni snimak samo pogodaka na youtubu ide kos Denver, kos Denvera, kos Portlanda, kos Denvera, kos Portlanda, kos Denvera. Onda se pojavi Plamli u petorci i krene kos Portlanda, kos Portlanda, kos Portlanda, kos Portlanda, kos Portlanda
cedo Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Potrudio se covek Iz Portlanda poletela ptica Leti putem Kolorada U njoj sede namrstena lica Mekaluma, Huda i Lilarda Sa njima su i ljute Osmanlije Faruk, Jusuf i Kanter Enese. U istom su fazonu i folu kako sputat’ Jokica Nikolu A u Denver taktika se sprema Rasprodata Pepsi je Arena U toku je lagana vecera Svi slusaju srpskog plejmejkera On im veli ne brinite nista Dok se moja ovde pita Nakon pikenrola samnom svaka lopta bice ubojita I ne luduj ti Vili Bartone no pricekaj dodavanje moje, nakon svake trojke Vili Enes Kanter jace ce da cvili a onda ce svi da te hvale Jer idemo u zapadno finale. Pa potegnu gutljaj koka kole i obrati se do sebe prvome Dones’te mi nesto bez gluten U publici bice slavna Liza En.
Amos Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Da li je nekada grupa mladjih underdogova bila u finalu konferencije? Murray, 22 godine, 7 pik Harris, 24 godine, 19 pik Jokic, 24 godine, 41 pik Barton, 28 godina, 40 pik Milsap, 34 godine, 47 pik Craig, 28 godina, nije draftovan Beasley, 22 godine, 19 pik Morris, 23 godine, 51 pik Plamli, 29 godina, 22 pik Sto sad banovaste Dansvera, on bi znao odgovor na to
Joe D Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Bila je oklahoma u finalu lige, ne znam da li su bili underdogovi.
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 17 minutes ago, Mos said: Da li je nekada grupa mladjih underdogova bila u finalu konferencije? Murray, 22 godine, 7 pik Harris, 24 godine, 19 pik Jokic, 24 godine, 41 pik Barton, 28 godina, 40 pik Milsap, 34 godine, 47 pik Craig, 28 godina, nije draftovan Beasley, 22 godine, 19 pik Morris, 23 godine, 51 pik Plamli, 29 godina, 22 pik Sto sad banovaste Dansvera, on bi znao odgovor na to Procitao sam negde da je 8. njamladji tim koji se plasirao u PO. Jokic rutinski MVP plejofa za sada
iDemo Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Procitao sam negde da je 8. njamladji tim koji se plasirao u PO. Jokic rutinski MVP plejofa za sada Jos da odere Bradu u finalu konferencije... Posle i ako padnu od Grka i ekipe nije drama.
maheem Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Procitao sam negde da je 8. njamladji tim koji se plasirao u PO. Jokic rutinski MVP plejofa za sada Jokara realno MVP. Giannis je tu negde. Neverovatno mi je iritantan lik al je jebena masina za davanje koseva, tj. za ulaze na zicer
iDemo Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, levi said: još da uđe u finale konf. pa posle da vidimo 100%
Recommended Posts